Mega Galleri: Bil Lastebiler I Kina

0
156

Publisert 16. juni 2016 av W. E. Ning

I forrige uke kjørte vi til kystbyen Beidaihe for noen strand og øl, en tur på i underkant av tre hundre kilometer hver vei. Beste ting på veien: den sprø bil lastebiler. De er utrolig lang og bære to linjer av biler på toppen. Det ser ikke sikker, og det er det ikke.

Men det stopper ikke kreative lastebil drivere for å legge til stadig flere biler til sin last. Vi hadde en tåkete himmel denne dagen som gjorde lastebiler se enda mer grusomme. Starter nå med en lastebil som bærer 17 Haval Suv-er, inkludert en tung Haval H9 hele veien på baksiden…

Se Mega Galleriet nedenfor for alle bilder:

bil transporter kina -0bil transporter kina -0abil transporter kina -0bbil transporter kina -1bil transporter kina -2bil transporter kina -3bil transporter kina -4bil transporter kina -5bil transporter kina -6bil transporter kina -7bil transporter kina -8bil transporter kina -9bil transporter kina -9abil transporter kina -9bbil transporter kina -9cbil transporter kina -9d

Nå skal bli distrahert også, og klikk på babes: