Mega Galleri: Bil Transport Lastbiler I Kina

0
171

I sidste uge kørte vi til kystbyen Beidaihe for nogle stranden og øl, en tur på lige under tre hundrede kilometer hver vej. Bedste ting på vej: den skøre dyr. De er utrolig lang og bære to linjer af biler på toppen. Det ser ikke sikker, og det er det ikke.

Men det betyder ikke stoppe kreative lastbil chauffører til at tilføje altid flere køretøjer til deres belastning. Vi havde en tåget sky den dag, der gjorde lastbiler til at se endnu mere uhyrlig. Du starter nu med en lastbil, der transporterer 17 Haval Suv ‘ er, herunder en tung Haval H9 hele vejen på bagsiden…

Se den Mega Galleriet nedenfor til alle billeder:

bil transporter kina -0bil transporter kina -0abil transporter kina -0bbil transporter kina -1bil transporter kina -2bil transporter kina -3bil transporter kina -4bil transporter kina -5bil transporter kina -6bil transporter kina -7bil transporter kina -8bil transporter kina -9bil transporter kina -9abil transporter kina -9bbil transporter kina -9cbil transporter kina -9d

Nu blive distraheret, og klik på babes: