Mega Galleri: Car-Transport-Lastbilar I Kina

0
102

Förra veckan körde vi till badorten Beidaihe för vissa stranden och öl, en resa på knappt tre hundra kilometer i vardera riktningen. Bästa sak på vägen: crazy car transport lastbilar. De är otroligt lång och bär två rader av bilar på toppen. Det ser inte säker, och det är det inte.

Men det betyder inte stoppa kreativa lastbilschaufförer för att lägga till allt fler fordon att deras belastning. Vi hade en dimmig sky den dagen som gjorde lastbilar ser ännu mer monstruös. Vi börjar nu med en lastbil som transporterar 17 Haval Stadsjeepar, inklusive en tung Haval H9 hela vägen på baksidan…

Se Mega Galleriet nedan för alla foton:

bilen transporter kina -0bil transporter kina -0abil transporter kina -0bbil transporter kina -1bil transporter kina -2bil transporter kina -3bil transporter kina -4bil transporter kina -5bil transporter kina -6bil transporter kina -7bil transporter kina -8bil transporter kina -9bil transporter kina -9abil transporter kina -9bbil transporter kina -9cbil transporter kina -9d

Nu blir distraherad för och klicka på babes: