Oppdaget i Kina: Sjette Generasjon Nissan Cedric V-30 SGL

0
157

Publisert 16. juni 2016 av Tycho de Feijter

En svært vakker Nissan Cedric V-30 SGL, Oppdaget i Kina på en vei i den nordøstlige delen av hovedstaden. Den gamle ” San var i en nesten perfekt form, elsket og tatt godt vare på. Maling var glatt og krom var skinnende, ingen alvorlige skader og i stor grad opprinnelige.

6. generasjon Y30 Nissan Cedric sedan ble gjort fra 1983 til 1987, som det ble kalt Nissan 300C i enkelte eksportmarkeder.

Den Cedric V-30 SGL var drevet av en 3.0 VG30E V6-motor, bra for 146hp og 234nm, parret med en 5-trinns manuell eller en 4-trinns automatisk med overdrive. Toppfarten ble hevdet å være 190 kilometer per time. VG-serien ble nissans første masseproduserte V6, produksjon av VG-basert motorer vil fortsette helt frem til 2004.

Den skinnende bule på hver side av panseret er ekstern indikator tattle-historier, små varsellys som lyser opp når føreren er ved hjelp av hans lampe, kan du se denne strålende forklaring. Japanske bilprodusenter, inkludert Toyota og Honda, brukes tattle-historier til tidlig på 1990-tallet på deres luksus sedan. De er grønne på dette Cedric, en uvanlig farge.

Interiøret var i fin form. Den brune fargen ordningen er originale. Sete dekker, gulvmatter, og radio er det ikke. Rattet er en sann 1980 er gigantisk! Manual ” – boksen.

Flere Kinesiske setetrekk i ryggen. Firkantet bil gjør for mye av ben og hode rommet. Dagens sedan kom til å se ut sporty, selv de store, og som et resultat de er alle trangt inne. Den første produsenten som bringer tilbake den store sedan med store vinduer og stor plass vil tjene skipslaster!

Den Cedric merket og Cedric logo på C-stolpen.

Den bilskilt er svart. Svart plater ble utstedt til utenlandske selskaper fra 1980-tallet til tidlig på 00-tallet. Disse selskapene kan kjøpe en bil lokalt, og de fikk lov til å importere sine egne biler.

I gamle dager svart-belagt biler hadde noen rettigheter sammenlignes med diplomatiske biler, ingen politimann ville våge å stoppe dem og de kunne i utgangspunktet park hvor de ville uten å være redd for en bot. I dag, en svart-belagt bil, regnes bare som alle andre. Regjeringen ikke utstede nye sorte plater lenger, men de som har en kan holde den helt til evigheten.

Den sjette generasjonen Cedric var ikke offisielt solgt i Kina så denne bilen var trolig et selskap-import. Vi vet også at den Kinesiske regjeringen har importert et par tusen Nissan Cedric biler i 1980 for offisiell bruk av offentlige organer, inkludert noen hvite som for de væpnede styrker.

En briljant skinnende krom stripe rundt hele bakre lys enhet, og en annen stripe gjennom midten. Luftventiler rett rundt hjørnet.

Hva en flott bil i en stor by. Kan hun vandrer rundt på veiene i hovedstaden for alltid! Merk merk bak frontruten, og tilbyr bilen til leie med et telefonnummer. Jeg ringte, men ingen plukket opp. Jeg vil prøve igjen og se om jeg kan ordne en tur…