Spion Bilder: Hongqi LS5 SUV I Grønt

0
150

Publisert 16. juni 2016 av Tycho de Feijter

Nye Spion Skutt av produksjonen versjon av Honqi LS5, den første SUV for Kina ‘ s berømte Hongqi merkevare. Den LS5 ser veldig god i green, som tydelig viser interessante utformingen av taket, med mye av kroppen over vinduet linje.

Den Hongqi LS5 debuterte som et konsept på den 2015 Shanghai Auto Show og tilbake som en nær-til produksjon bilen på 2016 Beijing Auto Show (bildet).

Dette er interiør, og det ser vakkert ut med rose tre paneler og krem hvit skinn. Sentrum stabel, instrumentpanelet, og rattet, er alle nye, sammenligne med konseptet. Det er en stor touch-skjerm i midten, og instrumentene er alle digitale så vel.

Hjulene kan være litt større og særlig bredere. Eksosrør er litt for liten for.

De nyeste spesifikasjonene, som hevdet av Hongqi:

Kraften kommer fra en 4.0 liters twin-turbo V8 bensin. Utskriften er 500 mil. Hongqi ikke slipp figur for hestekrefter. Når den første konseptbil debuterte de sa utgang var 381hp og 530nm. Girkasse i en åtte-trinns automatgirkasse.

Toppfarten vil være 200 km/t og 0-100 vil bli gjort i 8.8 sekunder. Nesten uakseptabelt lav toppfart er forårsaket av lav effekt av motoren og den tunge vekten, LS5 gjør 2950 kilo! Størrelse: 5198/2095/1890, og akselavstanden er 3060. Den LS5 syv seter i en 2+3+2 konfigurasjon.

Den samme grønn bil på en flat seng, å avsløre sin beige brun interiør.