Spion Bilder: Hongqi LS5 SUV I Grönt

0
89

Nya Spy Skott av produktionen version av Honqi LS5, den första SUV för Kinas berömda Hongqi varumärke. Den LS5 ser mycket bra i grönt, som tydligt visar intressanta utformningen av taket, med en stor del av kroppen ovanför fönstret linje.

Den Hongqi LS5 debuterade som ett koncept på 2015 Shanghai Auto Show och tillbaka som en nära-till produktion bil på 2016 Beijing Auto Show (bilden).

Detta är det inre, ser vacker med rose trä paneler och grädde vitt läder. Den mittkonsol, instrumentpanel och ratt är alla nya, jämföra med begreppet. Det är en stor pekskärm i centrum, och de instrument är digitala.

Hjulen kan vara lite större och framför allt bredare. Slutrör är en smula för liten för.

De senaste specifikationerna som påstås av Hongqi:

Kraften kommer från en 4.0 liters twin-turbo V8 bensin. Produktionen är 500nm. Hongqi inte släppa siffra för hästkrafter. När den första konceptbilen debuterade de sa var produktionen 381hp och 530nm. Växellåda i en åtta-stegad automatisk.

Toppfart 200 km/h och 0-100 kommer att göras på 8,8 sekunder. Nästan oacceptabelt låg toppfart orsakas av den låga produktionen av motorn och tung vikt, LS5 inte 2950 kilo! Storlek: 5198/2095/1890, och hjulbasen är 3060. Den LS5 platser sju i en 2+3+2 konfiguration.

Samma gröna bil på en platt säng, som avslöjar sin beige brun insida.