Spion Bilder: Ny Jeep Compass På En Lastebil I Kina

0
110

Publisert 16. juni 2016 av W. E. Ning

Spektakulære Spion Bilder av en ny Jeep SUV, etterfølgeren til den gjeldende Jeep Patriot/Kompass. En test bil ble sett på baksiden av en flatbed lastebil i Kina. Den nye SUV-er koden som heter C-SUV, det vil debut i desember på Guangzhou Auto Show. Det vil bli produsert i Nord-Amerika, og i Kina av Guangzhou-Fiat joint venture.

C-SUV står på en utvidet variant av Små-Wide 4×4-plattform som også underbygger Jeep Renegade og Fiat 500X og Fiat 500L. I Kina, C-SUV-en vil være tilgjengelig med en Chrysler 2.4 fire-sylindrede bensin-og med en Fiat 2.0 turbo fire-sylindrede bensin. I andre land ulike diesel-motorer vil være tilgjengelig så vel.

Jeep merkevare er svært vellykket i Kina, hjulpet av lokal produksjon av Cherokee og Renegade. C-SUV skal passe nøyaktig i midten, og vil trolig presse salg lenger opp.

Trendy crossover ser med en liten tredje side av vinduet. Hjul virke en smule for liten. Riktig rails på taket og en spoiler på toppen av den bakre vindu.

Ikke mye å se her. Ennå. Vi forventer mer spion bilder veldig snart…