Spion Skud: Hongqi LS5 SUV I Grøn

0
180

Nye Spion Skud af produktionen version af Honqi LS5, den første SUV for Kinas berømte Hongqi brand. Den LS5 ser meget godt ud i grønt, der tydeligt viser interessant design af taget, med en masse af kroppen over vinduet linje.

Den Hongqi LS5 debuterede som et begreb om 2015 Shanghai Auto Show og tilbage som en tæt-til produktion af bil på den 2016 Beijing Auto Show (billedet).

Det er det indvendige, der ser smuk med rosen træ paneler og creme hvid læder. Center stack, instrument-panelet, og rattet er alle nye, sammenligne med begrebet. Der er en stor touch-skærm i midten, og de instrumenter, der er alle digital samt.

Hjulene kan være en lille smule større og især bredere. Hale rør er en smule for lille.

De nyeste specifikationer, som hævdet af Hongqi:

Strømmen kommer fra en 4,0 liters twin-turbo V8 benzin. Output er 500 nm. Hongqi ikke slipper figur for hestekræfter. Når den første konceptbil debuterede de sagde output var 381hp og 530nm. Gearkassen i en otte-trins automatgearkasse.

Top hastighed 200 km/t og 0-100 vil blive gjort i 8.8 sekunder. Den næsten uacceptabel lav tophastighed er forårsaget af lav produktion af motoren og den tunge vægt, LS5 ikke 2950 kilo! Størrelse: 5198/2095/1890, og akselafstanden er 3060. Den LS5 syv sæder i en 2+3+2 konfiguration.

Den samme grønne bil på en flad seng, der afslører sine beige brun indvendig.