Spion Skud: Nye Jeep Compass På En Lastbil I Kina

0
164

Spektakulære Spion Skud af en ny Jeep SUV, efterfølgeren af den nuværende Jeep Patriot/Kompas. En test bil blev set på ryggen af en lastbil i Kina. Den nye SUV ‘ er kode, der hedder C-SUV, det vil debut i December på Guangzhou Auto Show. Det vil blive fremstillet i Nordamerika, og i Kina ved Guangzhou-Fiat joint venture.

C-SUV står på en udvidet variant af den Lille-Bred 4×4-platform, der understøtter også en Jeep Renegade og Fiat 500X og Fiat 500L. I Kina, C-SUV vil være tilgængelig med en Chrysler 2.4 fire-cylindrede benzin-og med en Fiat 2.0 turbo fire-cylindret benzin. I andre lande, forskellige diesel motorer vil være tilgængelige som godt.

Den Jeep brand er meget succes i Kina, godt hjulpet af den lokale produktion af Cherokee og den Frafaldne. C-SUV vil passe nøjagtigt i midten, og vil sandsynligvis skubbe salget yderligere op.

Trendy crossover ser med en lille tredje side af vinduet. Hjul virke en anelse for lille. Korrekt rails på taget og en spoiler på toppen af bagruden.

Ikke meget at se her. Endnu. Vi forventer, at flere spion billeder meget snart…