Spy Skott: Nya Jeep Compass På En Lastbil I Kina

0
125

Spektakulära Spy Skott av en ny Jeep, SUV, efterföljaren till den nuvarande Jeep Patriot/Kompass. Ett test bil sågs på baksidan av en lastbil i Kina. Den nya SUV-modell är en kod som heter C-SUV, kommer det debut i December på Guangzhou Auto Show. Det kommer att tillverkas i Nordamerika och i Kina Guangzhou-Fiat joint venture.

C-SUV står på en förstorad variant av Liten-Mängd 4×4-plattform som stödjer också Jeep Renegade och Fiat 500X och Fiat 500L. I Kina, C-SUV kommer att finnas tillgänglig med en Chrysler 2.4 fyra-cylinder bensin och med en Fiat 2.0 turbo fyra-cylinder bensin. I andra länder olika dieselmotorer kommer att vara tillgängliga också.

Jeep varumärke är mycket framgångsrika i att Kina, med hjälp av den lokala produktionen av Cherokee och Renegade. C-SUV kommer att passa exakt i mitten och kommer sannolikt att driva försäljningen ytterligare.

Trendiga crossover-utseende med en liten tredje sidan fönstret. Hjul verkar en smula för liten. Rätt rails på taket och en spoiler på toppen av bakrutan.

Inte mycket att se här. Men ändå. Vi förväntar oss mer spy skott mycket snart…