Hvordan at Skjule Din Facebook Online Status

0
6387

Her er et enkelt tip, som jeg lige fundet ud af mig selv den anden dag: skjul din online status på Facebook! Hvorfor er denne nyttige? Godt, nu, at Facebook har bygget chat i online-interface (lidt ligesom Google Hangouts, der kører inde i Gmail), kan dine venner kan begynde at chatte med dig, hver gang du logger ind på Facebook.

Personligt, har jeg aldrig ønsket at bruge Facebook.com som en instant messaging-program, og i stedet bruge Facebook Messenger til dette formål. Heldigvis, Facebook har gjort det meget let at ændre din online status, så folk ikke kan se, at du er online. Faktisk, de har tilføjet et par muligheder i det sidste år eller så, så du kan styre det mere detaljeret.

http://11986-presscdn-0-77.pagely.netdna-cdn.com/wp-content/themes/online-tech-tips-2013/images/blank.gif” style=”display: block; float: none; margin-left: auto; margin-right: auto; border: 0px;” title=”facebook” itemprop=”image”

Slå Facebook-Chat

Den nemmeste måde ikke at blive forstyrret af nogen, er simpelthen at gå offline, ved at deaktivere chat helt.

Det er klart, hvis du går offline helt, vil ingen være i stand til at se at du er online, men du vil heller ikke være i stand til at se, hvilke af dine venner der er online. Det er ikke som den Usynlige funktion i Yahoo Messenger. Tjek mit tidligere indlæg om, hvordan til at opdage, hvis nogen er usynlige i Yahoo.

Her er hvordan til hurtigt at gå offline og skjul din online status:

Trin 1: Log ind på din Facebook konto

Trin 2: Klik på gear-ikonet nederst til højre i browseren, og du vil få en liste med nogle af mulighederne. En af mulighederne er at Slukke Chat.

Når du klikker på denne indstilling, du vil få en popup med tre muligheder. Tidligere, at du ikke har anden mulighed, og Facebook vil blot deaktivere chat for alle venner. Nu kan du selektivt vælger, hvem du vil skjule fra, hvilket er fantastisk.

Du kan vælge fra deaktivere chat for alle venner undtagen eller deaktivere chat for kun nogle venner. Når du deaktivere chat for alle eller en gruppe af mennesker, kan de stadig besked til dig, men de beskeder, der vil gå til din Indbakke, og ikke dukke op i chat-området eller i Facebook Messenger.

Bemærk at du også kan slå chat, Facebook Messenger, men app ‘ en kun kan du slukke den helt. I øjeblikket er der ingen mulighed for at vælge, hvem du ønsker at skjule.

Jeg har skrevet adskillige andre nybegynder artikler om Facebook, herunder hvordan til at uploade og tagge billeder på Facebook, og hvordan til at opdatere Facebook fra din mobiltelefon. Nyde!