Hvordan at Skjule Sms-Beskeder på iPhone (Sluk Preview)

0
1911

Som standard, iPhone vil vise verden dine SMS ‘ er og iMessages på din lås skærm, om du har Touch-ID eller en adgangskode opsætning på din enhed. For de fleste mennesker, det er ikke en big deal, og derfor kan de ikke ændre indstillingen.

Men det kan faktisk være en stor fred eller sikkerhed spørgsmål. For én ting, du aldrig vide, hvad slags tekst, som du vil modtage, og der kan ske at se det. Med standard indstillinger, alle, der er inden for syn af din telefon, kan du læse meddelelser, når de ankommer, fordi din telefon, vil lyse op.

Hvis de fysisk kan røre telefonen, de kan ikke kun læse beskeder, men rent faktisk at svare på dem fra låseskærmen. Dette gælder også, hvis du har Touch-ID eller en adgangskode er aktiveret.

Fra et sikkerhedsmæssigt perspektiv, kan det være farligt for en person, der har to-faktor-godkendelse, der er aktiveret på hjemmesider. Mange hjemmesider du skal blot sende dig en kode via sms, der kan så nemt blive set af nogen i nærheden af dig.

Heldigvis, Apple har inkluderet en masse forskellige indstillinger i indstillinger til at styre din privacy. I denne artikel, jeg vil vise dig, hvordan du kan sikre din sms-besked, så du kun ser dem.

Bemærk, at ingen af disse indstillinger nedenfor vil hjælpe, hvis du ikke aktivere Touch-ID eller aktivere en adgangskode. Selv hvis du kan konfigurere din telefon til at vise noget på låseskærmen, skal en person kunne nemt bare stryg for at låse op for din telefon og læse, hvad de ønsker.

Vis Previews

Den første indstilling du kan ændre er Vis Previews, som sandsynligvis vil være nok for de fleste mennesker. Gå til Indstillinger, så Meddelelser, og tryk på Beskeder.

Rul ned til bunden, og du vil se en indstilling, der hedder Vise Previews. Tryk på den lille slå-knappen, så det er ikke længere grøn.

Nu når du får en sms eller iMessage fra nogen, vil du kun kunne se navnet på den person, og ikke budskabet. I stedet for den meddelelse, du vil bare se standard tekst som iMessage.

Bemærk, at når du skjuler previews, kan du ikke længere kan besvare beskeden fra låseskærmen, selv hvis denne mulighed er aktiveret. Dette giver mening, fordi hvordan kan du besvarer en meddelelse, kan du ikke se?

Vis på låseskærm

For dem, der ønsker mere privatliv og sikkerhed, kan du også gå til MeddelelserBeskeder igen og slå et par af flere elementer.

Det næste skridt ville være at deaktivere Vis på låseskærm mulighed. Når du modtager en besked nu, ikke engang en meddelelse, der vises på låseskærmen. I stedet, vil telefonen enten at gøre teksten beskeden lyd eller vibrere, hvis du har den på lydløs.

Når du låse telefonen op, et banner, vil dukke op i toppen viser dig nye meddelelser. Du vil også stadig være i stand til at se, hvor mange nye beskeder, der er kommet på grund af badge app-ikon.

Det maksimale niveau af sikkerhed, er at deaktivere Badge App-Ikonet, skal du deaktivere den meddelelse, lyd og deaktivere beskeder i notification center. Hvis du gør det, du vil ikke engang vide, når du har modtaget en ny besked. Du bliver nødt til manuelt at åbne Beskeder app for at se eventuelle nye beskeder. Det er nok lidt meget, selv hvis du ønsker mere privatliv og sikkerhed.

En god balance er at slukke Vise Previews og for at aktivere en adgangskode. På den måde vil du stadig få det at vide når der kommer nye meddelelser, men kan kun se dem, når du låser din telefon.

Sms-Besked-Viderestilling

Du bør også være forsigtig med, hvordan du bruger en anden “nyttige” funktionen på iOS kaldet sms-besked-viderestilling, som kan udsætte dine beskeder til uønskede seere.

Hvis du gå til Indstillinger, så Meddelelser, du vil se denne indstilling, der er anført nedenfor iMessage. Hvis du aktiverer det, kan du give andre enheder tilladelse til at sende og modtage sms-beskeder, så længe disse enheder er logget ind på den samme iMessage-konto. Her har jeg én enhed aktiveret, nemlig min Macbook Pro computer.

Jeg er kun nævne dette, fordi de fleste folk der har en iPhone også har Mac-computere, iPad, iPod touch, iMacs, osv. Hvis du er logget ind iMessage på alt og få sms-besked viderestilling aktiveret, så er du også nødt til at sikre, at alle de andre enheder, der er sikret med et password på mindst.