Hvordan Skjule Din Facebook Online Status

0
3138

Her er et enkelt tips som jeg nettopp har funnet ut selv, den andre dagen: gjemme din online status på Facebook! Hvorfor er dette nyttig? Vel, nå som Facebook har bygget chatten i online-grensesnitt (typen som Google Hangouts kjører inne i Gmail), du og dine venner kan begynne å chatte med deg noen gang du logger inn på Facebook.

Personlig, jeg har aldri ønsket å bruke Facebook.com som en chat-programmet, og i stedet bruke Facebook Messenger for det formålet. Heldigvis, Facebook har gjort det svært enkelt å endre tilkoblingsstatusen, slik at folk ikke kan se du er online. Faktisk, de har lagt til et par alternativer i det siste året eller så, som lar deg styre det et mer detaljert nivå.

http://11986-presscdn-0-77.pagely.netdna-cdn.com/wp-content/themes/online-tech-tips-2013/images/blank.gif” style=”display: block; float: none; margin-left: auto; margin-right: auto; border: 0px;” title=”facebook” itemprop=”image”

Slå Av Facebook Chat

Den enkleste måten å ikke bli forstyrret av noen til å bare gå i frakoblet modus ved å slå av chat fullstendig.

Selvfølgelig, hvis du går offline helt, ingen vil være i stand til å se at du er online, men du vil heller ikke være i stand til å se hvilke av dine venner som er online. Det er ikke som den Usynlige funksjonen i Yahoo Messenger. Sjekk ut mitt forrige innlegg om hvordan du kan oppdage om noen er usynlig i Yahoo.

Her er hvordan du kan raskt gå offline og gjemme din online status:

Steg 1: Logg deg inn på Facebook-kontoen din

Trinn 2: Klikk på gear-ikonet nederst til høyre i nettleseren skjermen, og du vil få en liste over noen valg. Ett av alternativene er å Slå Av Chatten.

Når du klikker dette alternativet, vil du få en popup med tre alternativer. Tidligere, gjorde du ikke har annet alternativ, og Facebook vil du bare slå av chatten for alle venner. Nå kan du selektivt velge hvem du ønsker å skjule fra, noe som er flott.

Du kan velge mellom Slå av chatten for alle venner unntatt eller Slå av chatten for bare noen venner. Når du vil slå av chatten for alle eller en gruppe av mennesker, kan de fortsatt meldingen du, men meldingene vil gå til Innboksen din og ikke vises i chat-området eller i Facebook Messenger.

Merk at du også kan skru av chatten i Facebook Messenger, men appen kan du bare slå den helt av. Foreløpig er det ingen mulighet til å velge hvem du ønsker å skjule fra.

Jeg har skrevet flere andre nybegynner artikler om Facebook, inkludert hvordan du laster opp og tag bilder i Facebook, og hvordan du oppdaterer Facebook fra mobiltelefonen. Nyt!