Hvordan Skjule Tekstmeldinger på iPhone (Slå Av Forhåndsvisning)

0
837

Som standard, iPhone vil vise verden at SMS-tekster og imessage-meldinger på den låste skjermen om du har Touch-ID eller et passord oppsettet på enheten. For de fleste mennesker, dette er ikke en stor avtale, og derfor de ikke vil endre innstillingen.

Men, det kan faktisk være en stor personvern eller sikkerhet er problemet. For én ting, du vet aldri hva slags tekst du vil motta, og som kan skje for å se det. Med standard innstillinger, alle som er i synet på telefonen kan lese meldinger når de mottas på grunn vil telefonen lyse opp.

Hvis de fysisk berøre telefonen, kan de ikke bare lese meldinger, men egentlig svar til dem fra den låste skjermen. Dette gjelder selv om du har Touch-ID eller et passord aktivert.

Fra et sikkerhetssynspunkt, det kan være farlig for en som har to-faktor autentisering aktivert på nettsteder. Mange nettsteder bare sende deg en kode via tekstmelding, som deretter kan lett sees av alle i umiddelbar nærhet til deg.

Heldigvis, Apple har inkludert en haug av ulike alternativene i innstillingene for å styre ditt privatliv. I denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan du kan sikre din tekstmelding, slik at bare du kan se dem.

Merk at ingen av disse innstillingene nedenfor vil hjelpe deg hvis du ikke aktiverer Trykk-ID eller aktivere et passord. Selv om du konfigurere telefonen til å vise noe på den låste skjermen, kan noen lett å bare stryke for å låse opp telefonen din og lese hva de vil.

Vis Forhåndsvisning

Den første innstillingen du kan endre er Viser Forhåndsvisninger, som trolig vil være nok for de fleste folk. Gå til Innstillinger, deretter Varsler, og trykk på Meldinger.

Bla ned til bunnen, og du vil se et valg som heter Vis Forhåndsvisning. Trykk på den lille knappen veksle, slik at det ikke lenger er grønn.

Nå når du får en tekst eller iMessage fra noen, vil du bare se navnet på personen og ikke budskapet. I stedet for meldingen, vil du bare se standard tekst som iMessage.

Vær oppmerksom på at når du skjul forhåndsvisning, kan du ikke lenger svare på en melding fra den låste skjermen, selv om dette alternativet er aktivert. Dette gir mening fordi hvordan kan du svare på en melding du ikke kan se?

Vis på låseskjermen

For de som ønsker mer privatliv og sikkerhet, du kan også gå til MeldingerMeldinger igjen og slå av et par av flere elementer.

Neste trinn vil være å deaktivere Vis på Lås-Skjermen – alternativet. Når du mottar en melding nå, ikke enda en melding vil vises på den låste skjermen. I stedet, vil telefonen gjøre teksten melding lyd eller vibrasjon-hvis du har den på lydløs.

Når du låser opp telefonen, en banner vil dukke opp øverst som viser deg de nye meldinger. Du vil også fortsatt være i stand til å se hvor mange nye e-poster har kommet på grunn av merke app-ikonet.

Det høyeste nivået av sikkerhet, er å deaktivere Merket App-Ikonet, kan du deaktivere varsling, lyd og deaktivere meldinger i varslingssenter. Hvis du gjør det, du vil ikke engang vite når du har mottatt en ny melding. Du er nødt til å manuelt åpne Meldinger-appen til å se noen nye meldinger. Det er nok litt mye, selv om du ønsker mer privatliv og sikkerhet.

En bra balanse er å deaktivere Vis Forhåndsvisninger og til å aktivere et passord. På den måten vil du fortsatt vet når nye meldinger kommer inn, men kan bare se dem når du låser opp telefonen.

Tekst Melding Videresending

Du bør også være forsiktig med hvordan du bruker en annen “nyttig” – funksjonen i iOS kalt tekst videresending av meldinger som kan utsette dine meldinger til uønskede brukere.

Hvis du gå til Innstillinger, deretter Meldinger, vil du se dette alternativet er oppført nedenfor, iMessage. Hvis du aktiverer det, du kan tillate andre enheter for å sende og motta tekstmeldinger, så lenge disse enhetene er logget inn på samme iMessage-konto. Her har jeg en enhet aktivert, nemlig min Macbook Pro-maskinen.

Jeg bare nevner dette fordi de fleste som har en iPhone har også Mac-er, iPad, iPod touch, imac-maskiner, etc. Hvis du er logget inn på iMessage på alt og har tekst melding videresending er aktivert, kan du også trenger for å sikre at alle de andre enhetene er sikret seg også med et passord på minst.