Hvordan til at Aktivere Flash i Chrome til Specifikke Hjemmesider

0
805

Hvis du en Chrome-bruger, som du skal være, du har sikkert bemærket, at Flash er blokeret som standard i browseren. Google kan ikke lide Flash på grund af den større sikkerhed fejl, der findes i Flash og derfor gør alt i sin magt for at tvinge dig til ikke at bruge Flash.

Det eneste problem er, at der stadig er en masse af websteder, der bruger Flash. Ingen af de store sites, som du besøger hver dag, som Facebook, Instagram osv. bruge det, men en masse mindre og ældre sites har bare ikke gidet at skifte til HTML-5. For eksempel, jeg tager et Cisco-kursus ved min lokale community college, og for at gennemføre de opgaver, jeg er nødt til at logge på Cisco ‘ s NetAcademy hjemmeside. Problemet er, at nogle af de spørgsmål kræver Flash for at se og besvare.

Hvis du har en hurtig Google-søgning for at aktivere Flash i Chrome, vil du se en masse af artikler, som fortæller dig, at hente Flash fra Adobe ‘ s hjemmeside og installere det (som ikke virker) eller for at åbne en fane i Chrome, og gå til chrome://plugins (som også vil ikke arbejde mere). I den seneste version af Chrome (57), kan du ikke længere styre plugins ved at gå til denne URL. I stedet, vil du bare få en “Dette websted kan ikke nås” besked.

Dette er meget ulogisk og virkelig forvirrede mig, fordi jeg var vant til at gå derhen for at aktivere eller deaktivere Flash efter behov. Nu ser det ud til, at de kun vil have dig til at gøre det muligt for de specifikke steder, hvor det er nødvendigt. I denne artikel vil jeg forklare, hvordan at få Flash til at fungere når du har brug for det, og hvordan at holde det handicappede på anden måde.

Check Chrome Flash Indstillinger

Første, lad os se Flash-indstillinger i Chrome. Der er et par steder, hvor du kan gøre dette. Åbne en ny fane, og indtast chrome://flags.

Sørg for, at der Foretrækker HTML-over Flash og Køre alle Flash-indhold, når Flash-indstillingen er indstillet til “tillad” er indstillet til Standard. Åbne en anden fane, og indtast chrome://komponenter. Under Adobe Flash Player, klik på Check for update – knappen.

Nu skal du klikke på Chrome-menuen på knappen øverst til højre, og klik på Indstillinger.

Rul ned til bunden af siden og klik på Vis Avancerede Indstillinger. Rul ned nogle flere, og klik derefter på Indstillinger for Indhold i henhold til Privatlivets fred.

I den dialog, som dukker op, rul ned, indtil du kan se Flash på vej. Sørg for, at Spørge først, før du giver websites tilladelse til at køre Flash (anbefales) er markeret. Det er klart, hvis du ønsker at helt at blokere for Flash i Chrome, skal du vælge Bloker altid websites fra at køre Flash. Du bør aldrig vælge Tillad, at websites til at køre Flash medmindre du har en virkelig gyldig grund kan lide at bruge Chrome på en virtuel maskine eller noget.

Du giver Websites tilladelse til at Køre Flash

Nu til den sjove del! For at køre Flash, du er nødt til at gøre det muligt for bestemte websites. Der er ikke længere en mulighed at gøre det muligt for alting hele tiden. En måde at angive en hjemmeside til Flash, er at klikke på Administrer undtagelser – knappen under Indstillinger for Indhold – Flash , som vist i skærmbilledet ovenfor.

Som du kan se, har jeg tilføjet NetAcad websted, jeg talte om tidligere med Adfærd indstillet til at Tillade. Denne metode er en smule besværligt, da skal du gå til Indstillinger side, osv. Den lettere måde at tillade en hjemmeside til at køre Flash er at gå til webstedet og derefter klikke på det lille ikon til venstre for URL ‘ en i adresselinjen.

Vil ikonet enten være et lås-ikon, hvis forbindelsen er via HTTPS, eller det vil være et informations-ikon, hvis forbindelsen er ikke sikre. Når du klikker på dette ikon, vil du se en masse indstillinger, som du kan konfigurere til at bestemt websted. Mod bunden vil være Flash. Som standard, skal det indstilles til Brug global standard (Spørg), hvilket betyder, at browseren skal spørge dig, om du ønsker at aktivere Flash til et websted, der har en Flash-indhold.

Men min erfaring er, at browseren faktisk aldrig har bedt mig om at aktivere Flash-indhold, selv når der er klart, at Flash-indhold på hjemmesiden. Så, jeg er nødt til stort set at vælge tillad Altid, at på denne hjemmeside mulighed for Flash til at arbejde. Bemærk, at du muligvis er nødt til at lukke den fane, og genindlæse den for det Flash-indhold, til at blive vist korrekt.

Det er om det. Forhåbentlig, dette tydeliggør præcis, hvordan Flash arbejder i den seneste version af Chrome. Jeg er sikker på det kommer til at ændre sig igen snart, så jeg vil være sikker på at opdatere denne post, i tilfælde af, at der sker. Hvis du har nogen spørgsmål, skrive en kommentar. Nyde!