Hvordan Bil Rabatter og Insentiver til Arbeid

0
306

Ny Bil Insentiver

Zero percent interest rate availability is draped on the side of an unsold 2008 Denali at a GMC Truck dealership in Littleton, Colo.

Null prosent rente tilgjengeligheten er drapert på siden av en usolgte 2008 Denali på en GMC Lastebil-forhandler i Littleton, Colorado.

AP Photo/David Zalubowski

Rabatter er ikke den eneste måten å spare penger når du kjøper en bil. Bil produsenter og forhandlere tilbyr massevis av ny bil insentiver utover rabatter. En av de vanligste tilbudene er lav interesse finansiering. Når lav interesse finansiering er et alternativ, som betyr at forhandlere og produsenter har inngått samarbeid med långivere for å tilby spesielle lån til kjøpere av et bestemt kjøretøy. Mange ganger, disse lånene er for null-prosent rente.

Siden de fleste mennesker har til å låne penger til å kjøpe en ny bil, være i stand til å låne penger på null prosent rente er en stor besparelse. Det er fordi når du låne penger, rente er ekstra penger du må betale tilbake på toppen av pengene du låner. I effekt, etter å ha renter på et lån øker bilens pris. Hvis du For eksempel låne $20,000 til å kjøpe en bil på 5 prosent rente, over livet av lån vil du faktisk ende opp med å betale $24,000. Men med null prosent rente, som ekstra penger er fjernet. Hvis du låner $20,000, vil du bare nødt til å betale tilbake $20,000.

Hold Lesing Nedenfor