Hvor mye ansvar bilforsikring trenger jeg?

0
239

Image Gallery: Car Safety The amount of liability insurance that you need depends on the value of the assets you're protecting. See more car safety pictures.

Bildegalleri: bilsikkerhet mengden av ansvarsforsikring som du trenger, er avhengig av verdien av eiendeler du har å beskytte. Se mer bilsikkerhet bilder.

© iStockphoto/Thinkstock

Ulykker alltid synes å skje når du er kort i penger, opp til dine øyeepler i gjeld, og ute av stand til å ta fri. Men trusselen av en rettssak eller en massiv utbetaling til andre ofrene kan gjøre en dårlig situasjon, mye, mye verre. Heldigvis, ansvar auto forsikring kan skjermen du fra den verste finansielle nedfall av indemnifying deg (å betale andre regninger du er ansvarlig for, opp til dekning grense) og forsvare deg (montering av en juridisk forsvar hvis det er nødvendig, og som dekkes av retningslinjene). Men hvor mye ansvar bilforsikring trenger du virkelig? Svaret avhenger av hvor du bor, hvor mye du stå å miste, hvor mye risiko du utsetter deg for, og hvor heldig du føler.

Statlige lover håndtere ansvar i én av to måter. I erstatningsrett – stater, assurandøren om juridisk person funnet å ha forårsaket ulykken kompenserer de andre partene for skader. I et no-fault staten, ditt eget forsikringsselskap betaler du med ingen funn av feil sted. I disse statene, ville du sannsynligvis ha en Personskade Beskyttelse politikk (PIP) som betaler for din medisinske utgifter, rehabilitering, begravelse koster, tapt lønn og så videre. No-fault stater begrense søksmål, men ikke helt hindre dem, så mange stater tillater for ekstra dekning kalt Gjenværende Personskade Ansvar Dekning som en sikring mot mulige søksmål eller PIP mangler.

Hold Lesing Nedenfor