Briljans V6 SUV Presenterades På Guangzhou Auto Show I Kina

0
112

Den Briljans V6 har presenterats på 2017 Guangzhou Auto Show i Kina. V6 är en ny mid-size SUV som kommer att lanseras på den Kinesiska bilmarknaden i December. Det har blivit en mycket snygg bil, troligen de snyggaste Briljans så långt.

Briljans har kommit upp med en mycket catchy slogan för V6: Leder ålder av intelligens. Det är också intressant att se att företag använder det Kinesiska namnet ‘Zhonghua” i en engelsk text, normalt de skulle använda det engelska namnet Briljans.

V6 platserna fem. Det kommer snart att få sällskap av sju-plats V7.

Kraften kommer från en 1,5 liters turboladdad fyrcylindrig bensinmotor på 150 hk. Växellåda: sexväxlad manuell, sexväxlad automatisk, eller en sju-hastighet DCT. Tre ” boxar för en motor. Tja, varför inte..? Storlek: 4620/1922/1734, och hjulbasen är 2725.

Briljans säger V6 utvecklades med officiellt stöd av BMW. Detta stöd sträckte sig från utveckling, design och produktion, med över 200 “Tyskarna” som arbetar för V6 och V7 projekt. Briljans och BMW har också Briljans-BMW joint venture tillsammans, bygga en Bmw för den Kinesiska marknaden.

Streck med en stor Tesla-som pekskärm, analoga rattar med en 7 tums TFT i mellan, amd en sportig platt botten ratten. Infotainment-systemet körs på ett operativsystem som heter BriAir, ett namn, som verkar vara mer passande för något med luften, som en luftkonditionering eller luftrenare.

Briljans säger voice-system för erkännande av BriAir kan känna igen “20 Kinesiska dialekter”. Det skulle vara imponerande faktiskt, jag skojar inte. Det finns hundratals olika dialekter i Kina (för att inte tala olika språk) och förare är normalt tvungen att tala ‘ren’ Mandarin för att röststyrda system. Briljans det verkar har hittat ett sätt att låta lokalbefolkningen talar lokal. Mer om det när vi får det.

Briljans infört BriAir operativsystem på en media event, där de hade en bakgrund säger på engelska, “Överträffar SIRI, mer intelligenta”. Vad är Apple kommer att göra om det..?

Skärmen är en skönhet, men…

… miss-matcher med antika analoga urtavlan.

Elektroniska parkeringsbromsen.

Röda säten i en röd bil, mums. Stor sol taket i taket.

Grillen är blank och fin men den nedre raden av grillen är udda, är inte direkt ansluta med stötfångare, lämnar en liten svart utrymme i mellan.

Ljus är en smula på den stora sidan för 2017. Stötfångare med snyggt integrerade avgasrör.

Ladda dem fat öl!

En riktig skönhet i rött, galler mycket mer synlig än på silver bil. Alla bilar ska vara röd.