Det är En Första: Kawei Auto Lanserar Electric Pickup Truck I Kina

0
122

Pickup lastbil är inte längre den domän av dieselin’ jordbrukare. Kawei Auto precis lanserat EV7, den första elektriska full-size pickup truck i världen. Kawei Auto blev känd i och med 2014 då de klonade Ford F-150, att de fortfarande gör att lastbilen, och EV7 är baserat på det.

Den EV7 debuterade på 2017 Guangzhou Auto Show. Det kommer att lanseras på den Kinesiska bilmarknaden i början av 2018. Den EV7 sport en dubbel-hytt chassi med en kort säng. 3M reflekterande dekaler är obligatoriska för pickup lastbilar i Kina, för någon pickup lastbil av något slag och sort, även när de står stilla på auto visar. Den vilda klistermärken på dörren är Kawei. Vad säger de?

På den vänstra står det i Amerikansk Stil. På rätt det är en Amerikansk flagga och en Hummer badge. Nedanstående tecken skriva, översättas, Hummer Kina. Kawei verkar förvirrad. De hade inte ripoff Hummer, de slet av Ford.

Se..?

Inredningen är en härlig blandning mellan skit och snarstucken. Plast trä i mycket tidiga 00-talet, i dessa dagar allt Kinesiska bilar hade grejer, och ratten ser ut som det gjordes 1985. Sätena är faux-läder-orange och streck i sig är gjord av billiga svart och beige plast. Men det är tech också:

En riktig digitala instrument panelen! Batteri indikator på vänster, hastighetsmätare i mitten. Trä-rim på ratten mycket stilrena.

Det är en liten display på toppen av den stora skärmen. Skärmen inte har touch, funktioner styrs med ratten.

Den kör-väljaren på en svart panel i ett hav av trä.

Den Kawei EV7 drivs av en elektrisk motor med 140 hk och 210 Nm. Rad är en mycket anständig 350 kilometer och en toppfart 100 km/h. Storlek: 5560/1850/1940, och axelavstånd är 3500. Den EV7 kan bära en max belastning av 750 kilo. Pris inklusive subventioner som kommer att börja på 173.800 yuan eller $26.200.

Tre mandat i ryggen.

Ladda dem fat öl!

Elmotorn gömmer sig någonstans under denna läckra svarta locket.

Pickup lastbilar kommer att vara så ren…