Bisu Auto För Att Starta Fem Nya Bilar I Kina

0
153

Små Kinesiska biltillverkare lanserar massivt tryck

Bisu Auto är på en rulle, och de har aviserat stora planer på att fortsätta rulla på ett tag. De nu säljer T3 och T5 Stadsjeepar och M3 MPV. Fram till 2020 kommer de att lägga till två eller fler Stadsjeepar, två EVs, och en sedanmodell i lineupen. Bra ambitioner!

Bisu Auto är ett varumärke från Chonqing Bisu Automotive Corporation, baserad i den stora staden Chongqing i centrala Kina. De är nära relaterade till Beiqi-Yinxiang, ett joint venture som säljer bilar under Huansu varumärke. Parterna i Beiqi-Yinxiang är Beijing Auto (Beiqi) och Yinxiang Motorcykel Grupp.

De två nya Stadsjeepar kommer att kallas T6 och T7, kommer de att placeras framför den nuvarande SUV lineup. T6 kommer att vara en konventionell SUV, T7 en SUV-coupé. Tidigare i år såg vi en modell av den T7, så kallade BT7.

Intressant, Bisu Auto har inga planer på att lägga till ytterligare en MPV, i en tid när MPV-marknaden växer lika snabbt som SUV-marknaden. Alla andra Kinesiska biltillverkare arbetar övertid för att leverera mer MPVs till marknaden, men Bisu tycker M3 är tillräckligt. Elbilarna kommer att kallas BA10 och BA20, både Suv baserad på T3 och T5 respektive.

Slutligen, sedan kommer att kallas M10. Det vilja tävla i det kompakta segmentet, som drivs av ett 1,5 turbo bensin.

T6 och T7 är baserad på samma plattform och kommer ut på marknaden nästa år. De ser oftast den samma fram till B-stolpen där T6 förvandlas till en SUV och T7 i en SUV-coupé. Bil med orange speglar är en T6,…

… det är ganska bakom T7 SUV-coupé.

T6 SUV.

T7 SUV-coupé.