Slumpmässiga Platser Av Bilar Och Vissa Andra Saker Episode 4

0
152

Välkommen till Slumpmässiga Platser Av Bilar Och Vissa Andra Saker Episod 4. Vi börjar med en höft gammal man klädd i en höft gammal hatt rida en enhjuling. Han var mycket bra på hans hjul, vilket gör vänder sig om och går som han var 15.

En gul tow truck körning med buss. Den gamla dieseldrivna bussar bryta ner en hel del, särskilt på vintern och på sommaren. Den nya elektriska bussar är mycket bättre, jag ser aldrig ner dem. Elbilar är framtiden!

En snygg ‘n silver Citroen Xsara notchback. Det var tillverkade i Kina av Dongfeng-PSA joint venture men försäljningen var långsam, sannolikt eftersom den gamla goda ZX Elysee-serien var billigare och större inuti.

En glänsande Hello Kitty prydnad på dash-toppen av en Ford Focus. Många av dessa smycken dubbel som en luftrenare, en ljus eller en tändare, men den här verkade verkligen bara för dekoration.

En vacker blå Land Rover Discovery. Det 3-d00r var officiellt importeras till Kina, men det är mycket sällsynt. 99,9 procent av köparna gick för 5-dörrars version.

Vem skulle du helst resa? Sett på en fotoutställning i Beijing Railway Museum i den nordöstra delen av huvudstaden.

En skrämmande Super Kvinna i min lokala McDonalds.

En BMW X1 med en lila sjal.

Kinesiska tegelmakare Gudi tar på Lego Star Wars-serien; “cnntend fnr hegemnny”. Jag köpte de, kvalitet var imponerande för pengarna. Jag köpte den för 65 yuan eller cirka en femtedel av en jämförbar Lego set. Du behöver inte alltid måste the real thing.

En dammig Porsche 911. Köp inte en vit bil i Beijing idiot!

Ha kul med ett får i min lokala zoo.

En mellow yellow Citroen DS3. Citroen säljs det som en import i 2013, men försäljningen var nära noll eftersom ingen ville spendera nästan 200.000 yuan på en liten 3-dörrars halvkombi. DS3 lugnt kvar Kina bara ett år senare. Citroen är rörigt strategi är en sak i alla tider…

En sorglig bläckfisk.

Kinesiska bilen humor: en bruten-fönstret med en halv tennisboll och ett klistermärke. De går för 50 yuan på Taobao.

En välbevarad Lexus is200, nästan lika grå som sin omgivning.

Mer Slumpmässiga Platser Av Bilar Och Vissa Andra Saker snart!