Läckt Ut I Kina Det Här Är 2018 Jeep Grand Commander

0
186

Jeep Lanserar Sju Sits SUV För Kina

Detta är den 2018 Jeep Grand Commander, ett stort sju-sits SUV för den Kinesiska bilmarknaden. Det är produktionen version av Jeep Yuntu Koncept. Grand Commander kommer debut i April nästa år på Beijing Auto Show.

Namn läckt ut från Kinas Nationella varumärkesmyndigheten, tillsammans med en massa andra nya KONKURRENSVERKET namn. Topp till botten: det Kinesiska namnet på Grand Commander (bokstavligen “Stora Commander’), Deserthawk (en specialutgåva av Renegade), Grand Commander, Pacifica, Summit Grand Cherokee (misstag? Bör vara Grand Cherokee Summit), Hyperrymden (okänt namn, låter väldigt koncept-ish), Portal och Chrysler Portal (som förmodligen syftar till Chrysler Portal Begrepp).

Grand Commander kommer att plats för sju (begreppet hade sex platser). I Kina, den kommer att konkurrera med bilar som Volkswagen Teramont, Ford Edge, och Toyota Highlander. Det kommer att vara tillverkade av Guangzhou-Fiat joint venture. Kraften kommer från 270 hk 2.0 turbo som också befogenheter den nya Jeep Wrangler.

Bakre delen är helt annorlunda från begreppet. med en bakre fönster böjda runt D-stolpen.