Spy Skott: Nya Chevrolet Kompakt SUV Tester I Kina

0
171

Chevrolet att lansera trendiga kompakt SUV

Spy Skott visar en ny Chevrolet kompakt SUV tester i Kina. Det är produktionen version av Chevrolet FNR-X concept car.

Den FNR-X debuterade i April på Shanghai Auto Show, designad av GM: s Shanghai Design Center. På den tiden GM kallas FNR-X en alla ändamål sport konceptbil.

Produktionen bilen kommer att tillverkas i Kina av Shanghai-GM, det kommer att vara placerad mellan Captiva och Vårdagjämningen. Det kommer att bli mer hippa än resten av sortimentet, lite mer premium för, och riktar sig till en yngre publik. Lanseringen är planerad till mitten av 2018.

Ungdomar gillar tech, så det blir en stor touch-skärm, ett digitalt instrument panel, och en snygg center tunnel med en cool ser spaken. För effekt vi förväntar oss 143 hk 1.5 turbo och förmodligen 180 hp 1.5 turbo. Båda dessa motorer används i stor utsträckning på GM Kina. En hybrid kan läggas till lineupen senare.

Veck på sidan liknar begreppet bil, men bak är definitivt mer skrymmande.

Konceptet.