Byton Elektriska SIV SUV Debut På CES i Las Vegas Den 7 januari

0
219

En SIV är inte en SUV, eller är det?

Detta är Byton SIV, det kommer att debutera den 7 januari på CES i Las Vegas. SIV står för Smarta Intuitivt Fordonet. Detta, förmodar vi, hänvisar till tech ombord på Den Byton SIV, en ny elektrisk SUV från Kina.

Den nya Byton varumärket grundades tidigare i år av ett team av främst tyska chefer som främst används för att arbeta för BMW. Företaget har sitt huvudkontor i Nanjing med kontor i Beijing, Shanghai, Hong Kong, Santa Clara, och München. Fabriken kommer att vara i Nanjing, med produktion som i början av 2019 med en lansering på den Kinesiska bilmarknaden planerad till det fjärde kvartalet 2019. Priset kommer att börja runt 300.000 yuan eller $hade 45 300.

Den SIV SUV kommer att vara 4800 mm lång och har en hjulbas på 2950 mm.

Vid lanseringen den Byton SIV kommer att vara utrustade för nivå 3 (L3) autonom körning, inklusive Lidar-och mm-wave radar. I framtiden ytterligare kommer detta att uppgraderas till L4 och slutligen till L5.

Det kommer att vara två batterier att tillgå: 60 kWh för en 350 km räckvidd och 90 kWh för en 500 kilometer sortiment. 0-100 tar “5 till 6” sekunder. Byton är att utveckla en snabbladdare som kommer att lägga till 120 kilometer intervall på bara tio minuter.

Mittpunkten av hela bilen är dess instrumentpanelen. Dash är en skärm som mäter 1.25 meter av 25 centimeter. Detta läge kallas för Delad Erfarenhet Display, eller SED. Föraren kan styra de viktigaste funktionerna i skärmen med en pekskärm på ratten.

“Delade” hänvisar till det faktum att passagerarna i baksätet kan använda den centrala delen av skärmen för att titta på TV, passageraren framför kan kontrollera aktiemarknaden på är till höger, samtidigt som föraren kan kontrollera hans grejer på den som är framför honom. Naturligtvis, SED är ansluten till molnet 24/7. Byton fordringar systemet kommer att ha en hastighet av 1000 (ett tusen) megabyte per sekund.

När bilen är i fullt automatiskt läge eller parkerade, passagerarna kan titta på en film tillsammans.

Utanför skärmen, bara för att få en uppfattning om den enorma storleken på sak.

Fyra platser, med den SED på trippel-tv.

Den SIV verkar vara en snygg bil. Vildare än NIO ES8 men mer traditionella än de Faraday-FF91.

Vackert utformad baklyktor.

En kort motorhuven med en komplicerad bakgrund enhet, men…

… det ser bra ut från framsidan.

Det verkar som att området under Byton namn är en LED-display.