3 Bot-Konti For At Hjælpe Dig Med At Spare Indhold Fra Twitter

0
7

Twitter er et af de bedste steder på internettet for at finde interessante nyheder, billeder, videoer, og andre former for medier. Men nogle gange, når vi ser noget, vi ikke er rede til at læse eller surfe med det samme.

Med, hvordan mobile har taget over hele online-verden, nogle gange vil du være på arbejde, ud med vennerne, med familien, eller et andet sted, hvor du ikke kan blive forstyrret umiddelbart til at se dybere ind i noget, pæn og ren, at du er kommet over på Twitter. I andre tilfælde, du kan få tid, men du stadig ønsker at bevare indholdet for evigt – det være sig til journalistiske formål eller til andre formål.

Hvis du nogensinde finde dig selv i en af disse situationer, Twitter selv, kan rent faktisk hjælpe med at løse dine problemer. Twitter API har tilladt udviklere verden over til at skabe interessante hjemmesider, tjenester, og robotter til at forbedre den måde, vi gennemse dette sociale netværk. Med der er kommet mange måder at gemme indhold fra Twitter, om Twitter.

I
denne artikel, lad os udforske tre Twitter-bot-konti, der kan
hjælp du gemme det indhold, du ser, til senere.

DownloadThisVideo

Hvis du nogensinde har været at rulle gennem kommentarer af et nyt meme eller noget andet, der er i video format, chancer er du har oplevet at folk nævne DownloadThisVideo (@this_vid).

Den DownloadThisVideo bot-konto serverer et meget simpelt formål: at levere download links til videoer, der er indlejret i tweets. Sin hjemmeside forklarer den meget simpel proces, ved hjælp af en bot, men at gøre sådan ikke kræver en hel hjemmeside.

Alle
du er nødt til at gøre, er at nævne DownloadThisVideo (“@this_vid
overalt i dit tweet) i et svar til tweet ‘ et, der indeholder
video, du ønsker.

Den
bot vil (muligvis) svar, når din download er klar. Men
Twitter bots kan kun sende 300 automatiserede tweets hver tre timer. Som
den DownloadThisVideo konto har opnået massiv popularitet på tværs,
det er ofte påvirket af denne begrænsning.

Som følge
til dette, er det anbefales, at du besøger din personlige download
URL (ved at tilføje dit Twitter-brugernavn i slutningen af
https://thisvid.space/“) omkring et minut efter, står i kø
din anmodning. Du bør finde download-linket der.

Tweetstamp

I sidste måned skrev jeg en artikel, som diskuterer tre bedste steder for arkivering af websider. Mens alle tre af dem arbejder helt fint for arkivering tweets og andre sider på Twitter, Tweetstamp.org (@tweet_stamp) tilbyder en mere skræddersyet og samlet alternativ.

Hjælp Tweetstamp bot-konto, kan du arkivere tweets mod en timestamping bevis standard, OpenTimestamps, som er leverandør og blokkæden uafhængige.

Tweets køre gennem Tweetstamp vil have den originale tweet stemplet og arkiveres (med OpenTimestamps), samt vise OpenTimestamp, Stringifyed, og SHA256 data, der er relateret til det.

Alt du skal gøre er at svare på et tweet, som du ønsker at stempel og nævne Tweetstamp.org Twitter-konto (@tweet_stamp hvor som helst i dit tweet) med ordet stempel eller andet sted i dit tweet. Bot vil svare til dit tweet inden for et par sekunder med en stemplet permalink.

Hvis du foretrækker en mere privat metode stempling af tweets, kan du direkte besked bot et link til det tweet, du ønsker at stemple. Det vil svare tilbage med den permalink. Her er et eksempel på, hvad en Tweetstamp.org stemplet tweet ser ud.

Minder Mig Om Denne Tweet

Har du nogensinde været på din telefon eller i midten af noget vigtigt, og kommer på tværs af et tweet, som du helt sikkert vil se mere til på et andet tidspunkt? Hvis ja, de Minder Mig om Dette Tweet bot-konto (@RemindMe_OfThis) lyder perfekt for dig.

Alt du skal gøre er at svare på et tweet, og nævne den Minder Mig om Dette Tweet bot-konto (@RemindMe_OfThis hvor som helst i dit tweet) med en henvisning til den dato, hvor du ønsker at blive mindet om. Nogle eksempler er “i 4 dage“, “i år“, “i næste måned“, “i morgen aften“, og “December 20“.

Denne bot er open source på GitHub, så kyndige brugere vil være i stand til at dissekere alle mulige formater, de kan bruge, når du henviser til en bestemt dato. Dog vil jeg foreslå dig at holde teksten så enkel som muligt for at være sikker på, at bot fortolker det korrekt.

Hvad er bedre til at hjælpe dig med at nyde og opleve Twitter bedre end Twitter selv? Alle kredit til disse awesome bots gå til deres skabere, og vi håber at finde flere nyttige Twitter-konti, som disse i fremtiden.