Apex Legender Iron Crown Collection Event Drar Igång Med Begränsad Tid Solon Battle Royale Läge, Speciellt Iron Crown Collection Pack

0
3

Nu när Säsong 2 av Apex Legends är i full gång, Återskapas är att få lite mer spänning till spelet genom att införa en begränsad tid battle royale läge som heter Solon. Det nya var-man-för-sig-läge kommer som en del av Iron Crown Collection Händelsen, som nu har avspark på alla plattformar som stöds och introducerar en mängd andra faktorer, såsom Oktan Stan Övertagande, en speciell Iron Crown Collection Pack, en ny valuta som kallas Kronor som kan användas vid Iron Crown Händelse Butik, och exklusiva nya utmaningar.

Talar om Apex-Legends ” Iron Crown Collection Händelse, och det är nu live på PC, Xbox och PlayStation 4. Den största förändringen ska komma med det nya läget är Solon STM (Begränsad Tid-Läge), en battle royale läge som verkar vara en experimentell funktion, som kanske eller kanske inte kommer tillbaka i framtiden. Om Solon läge blir permanent eller inte, skulle det beror på mottagningen och feedback från spelare, men det ser positivt för nu.

“Vi strävar alltid efter att säkerställa en sund matchmaking i alla lägen, så det är för tidigt att säga om Solon kommer att bli permanent eller inte, men vi kommer att titta på och se vad som händer. Som alltid-vi vill höra din feedback, så låt oss veta vad du tycker”, Lee Horn, Chef för Product Management för Apex Legender skrev i ett blogginlägg.

 

Som en del av Iron Crown Collection Händelse, Kings Canyon-området har fått en makeover och nya artiklar har lagts till match adrenalin-fylld åtgärder i samband med Oktan. Förändringarna kommer att vara det även efter den pågående aktiviteten slutar, och det finns chanser att mer karaktär-centrerad justeringar kommer att göras till olika lekplatser i framtiden.

För fans som vill tjäna nya objekt, den nya Apex Legender händelse införs en särskild Iron Crown Collection Pack som ger spelarna en chans att vinna 24 tema poster, varav hälften är Legendariska föremål medan resten är Episka föremål. Dessutom, när en spelare samla alla 24 Iron Crown Collection Pack objekt, kan de köpa Bloodhound Släktklenod in direkt. Det bör noteras att spelare kan delta i händelse utmaningar med gratis plundra för att tjäna Iron Crown Insamling av Förpackningar och exklusiva Iron Crown händelse märken.

Dessutom har en ny valuta som kallas Kronor har införts och det kan vara intjänade efter att ha avslutat varje vecka utmaningar och kan tas emot från Iron Crown Collection Förpackningar också. Det kan användas för att köpa Sällsynta, Epic, eller Legendariska föremål från Iron Crown Händelse Butik. Slutligen, alla segrar och top-5 och matchen slutar kommer att belönas med en dubbel XP fram till augusti 19, och detta kommer att spela en roll i rangordningen och slaget vid pass progression.