HTC Wildfire X Med Trippel Bakre Kameror, Okta-Core SoC Lanseras i Indien: Pris, tekniska Specifikationer

0
3

HTC Wildfire X har lanserats i Indien. Den nya HTC-telefon som kommer efter företagets långa paus för över ett år sedan det lanserades den Önskan 12 och Önskan 12+ i landet tillbaka i juni förra året. HTC: s varumärke licenstagaren InOne Smart Teknik har medfört HTC Wildfire X till den Indiska marknaden i två olika varianter. Smartphone också levereras med “Mybuddy” – funktionen som är tippad att erbjuda personliga säkerheten för användare. Andra viktiga höjdpunkterna på Wildfire X inkluderar triple bakre kameror och en waterdrop-style-displayen notch. Telefonen kommer även med en sex-månaders nej-frågor oavsiktlig och flytande damage protection service och levereras med en gratis plocka upp och släpp-funktion.

HTC Wildfire X pris i Indien, lansering erbjudande

HTC Wildfire X pris i Indien har ställts in för en begränsad period på Rs. 9,999 för de 3 gb RAM + 32GB lagring alternativ, medan dess 4GB RAM + 128GB lagring variant bär en begränsad period prislapp på Rs. 12,999. Båda modellerna i en enda, Safir Blå färg alternativ och kommer att gå till försäljning via Flipkart börjar den 22 augusti.

Lanseringen erbjuder på HTC Wildfire X har kuponger värt att Rs. 3750 för Vodafone och Idé kunder tillsammans med ytterligare 500 MB data per dag i 18 månader. Operatören kommer att ge en summa av 50 kuponger till ett värde Rs. 75 var och som kommer att finnas tillgängliga på laddning med Rs. 255 genom MyVodafone eller MyIdea app.

Med tanke på priset, HTC Wildfire X kommer att konkurrera med de gillar av Realme 3i, Redmi Not-7S, och Nokia 4.2. Att minnas, HTC bantat sin verksamhet på den Indiska marknaden redan i juli förra året, och denna lansering representerar varumärket licenstagaren InOne Smart Teknik är första HTC-märkt telefon i landet. Som du säkert kommer ihåg, HTC sålde sin smartphone design division Google, en affär som avslutades tidigare i år.

HTC Wildfire X specifikationer, funktioner

HTC Wildfire X sport en 3D OPVD spegel finish och prunkar Hyper Optiska mönster på baksidan. Det är också Mybuddy funktion som åberopas för att tillåta användare att dra ut enheten från skalet för att utlösa ett högt larm, skicka live-läge information, och spela in och överföra ljud/ video av omgivningen i realtid.

På specifikationer front, dubbla SIM-kort (Nano) HTC Wildfire X kör Android 9 Paj och har en 6.22-tums HD+ (720×1520 pixlar) HD+ IPS-skärm med waterdrop-stil notch och 88,8 procent skärmen-till-själ-förhållandet. Telefonen drivs av en octa-core SoC, tillsammans med 3 gb och 4 GB RAM-minne alternativ.

HTC Wildfire X har trippel bakre kamera som består av en 12-megapixels primary-sensor med 1,25-micron storlek i bildpunkter, 8-megapixel sekundära sensor, och en 5-megapixel högre, djup sensor. Den bakre kameran stöder 8x hybrid zoom och är ihop med en dual-tone LED-blixt.

För selfies, HTC Wildfire X har en 8-megapixel selfie kamerans sensor på framsidan tillsammans med en vidvinkel, 86-graders lins.

HTC Wildfire X har 32 GB och 128 GB inbyggt lagringsutrymme alternativ som både är utbyggbart via en microSD-kort (upp till 256GB). Anslutningsmöjligheter på telefon med 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS/ A-GPS, USB, Typ C, och en 3,5 mm hörlursuttag.

Ytterligare, HTC Wildfire X kommer med en rad sensorer som innehåller en accelerometer, ambient light, gyroskop och rörelsesensor. Det är också en fingeravtrycksläsare på baksidan. Telefonen rymmer en nästan 3.300 mAh-batteri som fungerar med en AI-teknik och stödjer 10W laddning. Dessutom är det åtgärder 156.7×74.9×7.95mm.