Motorola En Zoom Läcka Tyder på att Det inte Kommer att Vara en Android Telefon

0
3

Motorola En Zoom har läckt ut än en gång i gör, och specifikationer har också varit tippat. Kanske den största takeaway från denna läcka är att Motorola En Zoom kommer inte att vara en Android-enhet, och kommer med Alexa förinstallerat. Läckta specifikationer tyder på att telefonen kommer att drivas av Snapdragon 675 SoC, parad med 4 gb RAM-minne. Telefonen är sett till idrotten en waterdrop-stil skåran på toppen av skärmen, en blank baksida, och en quad kamera inställningar på baksidan också.

Tipsaren Roland Quandt har tagit till Twitter för att dela en uppsjö av bilder på Motorola En Zoom. Telefonen har läckt ut i två olika färger, den här gången i Lila och Svart. Baksidan verkar vara blanka och reflekterande. Motorola En Zoom har en waterdrop-stil notch, upprepa tidigare läckor, på toppen av displayen, medan alla andra sidor sport minimalistisk ramar. Telefonen har en quad kamera setup med en Motorola batwing logotypen placeras längst ner. Tipster tyder på att denna logotyp lyser, vilket ger telefonen en fin åtskillnad.

Quandt säger att telefonen inte är en Android telefon, och kommer med Amazon Alexa förinstallerat. Detta är en förändring i traditionen för Motorola som alla sina telefoner i En serie har varit en del av Android-program. Han säger också att Motorola En Zoom är inte En Pro, något som sades vara fallet även tidigare.

Kommer till specifikationer, Quandt säger att telefonen kommer att drivas av Snapdragon 675 SoC – precis som Redmi Not 7 Pro – parat med 4GB RAM. Telefonen kommer att erbjuda 128GB UFS lagring och kommer att vara utrustade med en microSD-kortplats för ytterligare minne expansion. Som för kameran, kommer telefonen att vara utrustad med en 48-megapixel bakre sensorn med dubbla optisk bildstabilisering (OIS) array på baksidan. Han har också tippat att priset på 399 EURO (ungefär Rs.31,600)

Tidiga läckor tips att quad kamera installationen kommer också vara utrustad med en vidvinkel-sensor, ett teleobjektiv som kommer att erbjuda 5x hybrid zoom, och en djup sensor för bättre porträtt fotografering. Som väntat specifikationer, Motorola En Zoom smartphone ryktas att idrotten en 6,2-tums full-HD+ – Super AMOLED skärm med en waterdrop-stil notch och en 21:9-bildförhållande. Det är tippade att stödja 3,5 mm audio jack, kommer med en USB-Typ-C-port, packa ett större batteri, och sport en in-display-fingerprint-sensor. Det förväntas att starta efter IFA 2019.