OnePlus TV Officiella Namn, Logotyp Avslöjade Före Formella Lanseringen

0
19

OnePlus på onsdagen formellt meddelade det officiella namnet på sin mycket efterlängtade smart TV. Shenzhen-baserade företaget sade att dess första smart-TV-produkt skulle vara att helt enkelt kallas OnePlus TV, vilket särskilt det ursprungliga namnet på det projekt som presenterades förra året. Tillsammans avslöjar namnet på sin första smart-TV, företaget har släppt den logotyp som kommer att förknippas med enheten. Den formella lanseringen av OnePlus TV är ännu inte avslöjat. Men en rapport nyligen föreslog att lanseringen skulle ske någon gång i slutet av September.

“Ja, vi kommer att kalla vår allra första smart-TV-produkt ‘OnePlus TV – enkelt men ändå till-punkt – som vi tror att det finns något annat namn som på bästa sätt kan representera vårt värde, vision och stolthet än att namnge det med vårt eget varumärke,” OnePlus sade i ett inlägg i ett forum.

Projekt för att utveckla OnePlus TV tillkännagavs i September förra året. Snart efter det var meddelat att bolaget påbörjat en tävling för att hitta ett relevant namn för sin första smart-TV. Ett dedikerat team inrättades också för att sparka igång en TV-utveckling som verkligen är något nytt för de företag som är populära för att lansera bara flaggskepp smartphones.

OnePlus sade i sin senaste foruminlägg att OnePlus TV skapades med sin “Never Settle” – ande och “burdenless” design filosofi. Det viktigaste funktioner och specifikationer för smart TV har ännu inte tillkännagivits.

“Ärligt talat, det var svårare än man kunde föreställa sig under namngivning process som vi har sett så många kreativa namn som gjorde det till ett svårt beslut,” bolaget skrev i inlägget. “Så småningom, vi valde att vara sant att våra grundläggande värderingar, men vi är tacksamma för alla förslag från dig.”

För design av logotyp, OnePlus inte göra några större förändringar från vad vi har sett i marknadsföringen av sina smartphones. Det är den numeriska en med ” + ” – tecknet, som är bolagets native logotyp, tillsammans med ordet “TV”.

“Vi var inspirerade av klassiska geometriska progression, som kan ses från så många klassiska konstformer, såsom de gamla Hinduiska symbolen, mandala, och den berömda antika grekiska tempel, Omtänksam och i Argos,” bolaget framhöll i forum inlägg medan utarbetandet av logo design.

Startdatum för det OnePlus TV är fortfarande ett mysterium. Men om vi går genom en tidigare rapport, kan det debut på 26 September. En nyligen genomförd certifiering notering föreslog också att företaget skulle ha en mängd olika skärmstorlekar från 43 cm till 75 cm. TV: n har spekulerats i att köra Googles Android-TV och kunde ha några varianter med OLED-paneler. Dessutom skulle det först anländer till Indien, Kina, och USA.