Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10+ Indien Starta Evenemang som för 20 augusti: Hur att Titta på Live Stream, Pris i Indien, Tillgänglighet, Mer

0
3

Samsung Galaxy Note 10 och Samsung Galaxy Note 10+ kommer officiellt att lanseras i Indien den 20 augusti. Företaget skickar ut officiella inbjuder till händelse planerad att hållas på Samsung Opera House i Bengaluru. Evenemanget kommer att börja vid 12 IST, och kommer att livestreamas på olika plattformar. Företaget har redan avslöjat Galaxy S10 och Galaxy S10+ prissättning och tillgänglighet detaljer tidigare, och försäljningen är inställt att starta vid 23 augusti.

Samsung Galaxy Note 10, Samsung Galaxy Note 10+ pris i Indien, lansering tider, live stream detaljer

Samsung bjuder in är minimalistisk och lyder “Se dig på Samsung Opera House, Bengaluru’. Företaget kommer förhoppningsvis att ha enheter på skärmen och avslöja mer lansera erbjuder sedan. Den händelse, som nämnts, kommer att börja vid 12 IST, och kommer att hållas på Samsung Opera House i Bengaluru. Evenemanget kommer att vara livestreamed på den officiella engelska och Hindi webbplatser.

För pris, Samsung Galaxy Note 10 pris i Indien är inställd på Rs. 69,999 för tunga 8GB RAM + 256GB lagring variant. Samsung Galaxy Note 10+, å andra sidan, är prissatt i Indien från Rs. 79,999 för basen variant med 12 GB RAM och 256 gb inbyggt lagringsutrymme. Företaget inte avslöja priset av 12 GB + 512GB-modellen, och förhoppningsvis kommer det att avslöjas vid den 20 augusti händelse. De telefoner som ska komma i Aura Svart Aura Glöd, och Aura Vit färg varianter.

Både Galaxy Note 10 och Galaxy Note 10+ kommer att börja säljas i Indien med början den 23 augusti. Telefonerna är redan tillgänglig för pre-order, och pågår till och med 22 augusti. Konsumenterna kan förboka telefonen via utvalda butiker samt online-återförsäljare som Amazon, Flipkart, Paytm Mall, Samsung Online Store, Tata och Cliq.

I form av pre-booking erbjuder de konsumenter som kommer att få en återbetalning av Rs. 6,000 när du använder HDFC Bank kredit eller debet kort på butiker och Samsung Online Store. Samma cashback är tillgängliga med hjälp av ICICI Bank-kredit-eller betalkort på Amazon, Flipkart, Paytm Mall, Tata och Cliq. Samsung Galaxy Note 10, Galaxy Not 10+ köparna kommer också att vara berättigad att köpa Galaxy Titta Aktivt på Rs. 9,999, ner från sin nuvarande pris på Rs. 19,990.

Samsung Galaxy Note 10 specifikationer

Dual-SIM (Nano) Samsung Galaxy Note 10 kör Android 9.0 Paj med bolagets En UI ovanpå. Den kommer med 8 gb RAM och 256 GB inbyggd lagring som inte är utbyggbart via en microSD-kortplats. Det har en 6,3-tums full-HD+ (1080×2280 pixlar) Infinity-O-Skärm med ett Dynamiskt AMOLED panel som stöder HDR10+ och dynamisk tone mapping. Telefonen drivs av octa-core Exynos-9825 SoC som presenterades bara några timmar före Galaxy Note 10 lansering händelse.

Det är en trippel bakre kamera inställningar på Galaxy Note 10, med en 12-megapixel vidvinkel (77 grader) primära sensor som har en variabel bländare från f/1,5-f/2.4 samt optisk bildstabilisering (OIS). Installationen har även en 16-megapixel sensor med en ultra-vidvinkel (123 grader) lins och en f/2.2 bländare. Slutligen, det bär en 12-megapixel sensor med teleobjektiv (45 grader), en f/2.1 bländare och OIS.

På framsidan, i hålet-punch som sitter på mitten, övre delen av displayen, Samsung Galaxy Not 10 har en 10-megapixel sensor med autofokus, en f/2.2 bländare och en 80-graders synfält. Anslutningsmöjligheter inkluderar 4G (LTE Cat. 20), Wi-Fi 802.11 ax, Bluetooth v5.0, NFC, MST, GPS/ A-GPS, och en USB Typ-C-port.

Samsung Galaxy Not 10 har en accelerometer, sensor för omgivande ljus, barometer, som gyroskop, magnetometer, närhet sensor, RBG ljussensor, och ett ultraljud i-display-fingerprint-sensor på styrelsen. Den körs på en 3500 mAh-batteri, och fartyg med en 25W laddaren i rutan. Den mäter 151×71.8×7.9 mm och väger 168 gram. Den helt nya S-Pen har en 6-axlig sensor med en gyroskop och acceleration sensor.

Samsung Galaxy Note 10+ specifikationer

Å andra sidan, när det gäller olikheter, Samsung Galaxy Note 10+ har en 6,8-tums QHD+ (1440×3040 pixlar) Infinity-O-Skärm med samma panel typ. Den levereras med 12 GB RAM-minne, med två alternativ lagring – 256GB och 512GB – båda är utbyggbart via en microSD-kort (upp till 1 tb).

I form av kameror, Galaxy Not 10+ har nästan samma setup – med undantag av en DepthVision Kamera (med en VGA-eller 0.3-megapixels upplösning) dessutom, som placeras under den flash-modul. Den har en större 4,300 mAh-batteri, och stöder upp till 45W snabb laddning. Den mäter 162.3×77.2×7.9 mm och väger 196 gram.