De 9 Bedste Gaming Headsets Til Under $100

0
31

En høj kvalitet headset er en af de mest oversete dele af spiloplevelsen. Udviklere og producenter bruge hundredvis af timer på at skabe en lyd-landskab, der supplerer spil på måder, de fleste spillere aldrig opleve. Endnu en fantastisk lyd, bar ikke sammenligne med den intime kvalitet af samme kvalitet hovedtelefoner.

Som sagt, det kan være svært at finde det helt rigtige sæt, der passer til dine behov. For konkurrencedygtige spil, hovedtelefoner har brug for til at passe behageligt (og ophold behageligt) i timevis, med et kabel, der sidder ude på den måde, eller batterier, der ikke behøver at blive udskiftet løbende.

Lyden skal være tydelig, højt, og mikrofonen skal til at glide ud af vejen, når det ikke er nødvendigt. Lyder som en ordentlig mundfuld? Måske. Men det er derfor, vi har sammensat denne liste over de bedste gaming headsets til under $50 og $100.

Relateret: De 8 Bedste Gaming Mus Mindre end $100

De Bedste Headsets Til Under 50 $

Hvis dit budget er meget stramt, og skrive “show me the money” virker ikke, prøve en af disse headsets.

HyperX Cloud Stinger (Amazon)

HyperX er kendt for at producere store hovedtelefoner til overkommelige priser, og Skyen Stinger er ingen undtagelse. Dette headset er kompatibelt med PC, Xbox, PS4, Nintendo Skifte, og mobile enheder. Du vil finde alle nødvendige stik i emballagen.

For at slå mikrofonen fra, du bare nødt til at dreje det. Lyden kommer klart igennem, og giver dig mulighed for at høre selv den roligste af fodspor. Undgå at lade nogen snige sig ind på dig i CS: Go nogensinde igen. Ulempen er, at den trådløse indstilling koster en ekstra $30. Den HyperX Cloud Stinger kan købes for omkring $45.

Sades A60 (Amazon)

De Sades A60 er den bedste lavpris hovedtelefoner for Harry Potter-fans, hvis det kun er for “Spellond” skrevet i den ikoniske font på siden af headsettet. På bare $24.99 på Amazon, dette headset er i enhver prisklasse, men det behøver ikke at ofre kvalitet til at være der.

Lyden kommer klart igennem, uden at lyde blæst-out eller forvrænget. Mic vedhæftede fil er sikker nok til at give mulighed for tilpasning, uden at bekymre sig, at det vil knaser. Hovedtelefonerne passer tæt til hovedet og skære de fleste af lyd, men er blød nok til, at du kan holde dem på til de udvidet gaming sessioner.

SteelSeries Arctis 1 (Amazon)

SteelSeries Arctis 1 skod mod den øvre del af denne pris grænse, men hvis du ved noget om virksomheden, så du ved, de er det værd. SteelSeries er en af de mest populære selskaber til en gamer gear.

Den Arctis 1 headset virker med alle større konsoller og PC, og byder på en aftagelig mikrofon for de tidspunkter, hvor du ønsker at læne sig tilbage og nyde lydbilledet af et spil.

Corsair HS50 (Amazon)

Corsair HS50 headsettet på øret kontrol for at ændre lydstyrken og slå mikrofonen på de fly—ingen grund til at jage for en dårligt placeret mic-kontrol på din skjorte. Det virker på alle større konsoller og PC.

Mic er envejs, hvilket betyder, at det eliminerer de fleste omgivende lyd, så alle, der kommer igennem, er din stemme. På omkring $41 på Amazon, Corsair HS50 servere som en mid-range low-budget hovedtelefon. Mens det ikke vil give den samme kvalitet som en $400 headset, det er fantastisk for en konkurrencedygtig spil.

Razer Electra V2 (Amazon)

Det ville ikke være en artikel om gaming headsets, hvis Razer ikke gøre en udseende eller andet sted, ville det? Razer Electra er en lidt ældre headset, men en, der stadig holder op. Prisen er faldet til en overkommelig $35 fra sin oprindelige MSRP af $60.

Razer Electra V2 arbejder med alle moderne konsoller samt til PC og Mac, og giver 7.1 virtuel surround sound. Det lette stel vil ikke tynger på dit hoved og hals over lang tid, hvilket gør det mere behageligt for dem, der binge-sessioner af Overwatch.

Bedste Gaming Headsets Til Under $100

Headsets til under $100, vil det være et stort skridt op fra sub-$50 headsets. Mens stadig ikke toppen af den linje, at disse er de hovedtelefoner de fleste gamere vil investere i.

SteelSeries Arctis 5 (Amazon)

SteelSeries Arctis 5 er en forbedring på Arctis linje af hovedtelefoner. Det retails på $99.99, men i skrivende stund er til rådighed for 79,50 dollar, på Amazon. Headsettet krav DTS Headphone X 2.0 surround-lyd for at give dig den bedste fordel i et konkurrencepræget gameplay, såvel som en ClearCast Mikrofon til at skære uønskede baggrundsstøj, mens du kommunikerer med dit team.

Headsettet fungerer sammen med Xbox Én, PS4, PC og Nintendo Skifte. En dial gør det nemt at styre volumen på fly. Den store ulempe er, at dette ikke er et trådløst headset, men den 10-fods kabel giver dig en vis grad af frihed og bevægelse et kort kabel ville ikke.

SteelSeries Arctis 5 har også tilpasses RGB omkring kanten af ørestykker, så du kan vælge fra 16.8 millioner forskellige farver.

HyperX Cloud-Alpha (Amazon)

Den HyperX Cloud Alpha er tilgængelig for $85 på Amazon og arbejder med alle de store konsoller. Mikrofonen er aftagelig for de tidspunkter, hvor du ønsker at spille uden en mikrofon i din vej, og den fleksible ramme gør det let at justere, hvor tæt det er på dit ansigt, når du ikke bruger det.

Stellet er holdbart og let, men ikke skæve i retning af større hoveder. Det stykke, der hviler på toppen af hovedet kan være for høj for folk med mindre hoveder.

Cloud-Alpha kan lægge ud for en enorm mængde af volumen med imponerende bas. Mens det ikke er trådløse, det har en adapter til brug på konsoller med kun en enkelt jack og to indgange til PC-opsætninger. (Og det er forfatterens headset valg.)

Corsair VOID Pro (Amazon)

Dem af jer på udkig efter et trådløst gaming headset, glæde. Corsair Void Pro har 16 timers batteritid og en rækkevidde på op til 40 fod. Ulempen er, at dette udelukkende er et PC-only headset; det vil ikke fungere med de fleste konsoller og kræver at du har mindst Windows 7.

Den mikrofon, der fjerner overskydende lyd og har en LED mute indikator, så du altid vil vide, hvis du er radio-eller ikke. Du kan også skubbe mic op og ud af vejen, når du ikke har brug for det.

Det TOMRUM Pro har også RGB belysning på siderne for dem, der ønsker at personliggøre deres headset, en smule. Og hvis du er interesseret i at købe et headset stå (også med RGB belysning), en combo pack er tilgængelig for $119.98 på Amazon.

Logitech G633 Artemis Spektrum (Amazon)

Logitech fans vil være glade for at se den virksomhed, der er repræsenteret på denne liste. Artemis Spektrum flyver under radaren en smule, men giver 7.1 Dolby surround sound og er kompatibel med de fleste moderne systemer. Du kan også tage input fra flere kilder med både en USB-og en 3,5 mm jack. Hvis du får et opkald, mens spil, ikke noget problem—høre både dit ringe og spil lyd uden at gå glip af et beat.

RGB lys spredt ud over hele Artemis er fuldt tilpasselig. Mikrofonarmen kan foldes op, og ud af vejen. Gør så slår hovedtelefoner, så du behøver ikke at bekymre dig, at du stadig kan blive tv. For omkring $87 om Amazon, Logitech packs en masse værdi til en lille pakke.