Flipkart Stor Miljarder Dagar 2019 Försäljning till Kick Off Från September 29, Mobila Erbjudanden för att Låsa upp den 30 September

0
22

Flipkart är tillbaka med sina Stora Miljarder Dagar från och med 29 September. Försäljningen kommer att börja vid midnatt den 29 September och gå på fram till 4 oktober. Försäljningen är set för att få erbjudanden och deals inom olika kategorier, men mobiltelefoner, elektroniska apparater och tillbehör erbjudanden kommer att låsas upp, den 30 September. Flipkart erbjuder också 10 procent omedelbar rabatt på Axis Bank debet och kredit kort och ICICI Bank kreditkort samt. Under försäljning, e-handel webbplats kommer att erbjuda flera lån alternativ som sträcker sig från Cardless Kredit, Flipkart PayLater till ingen kostnad institut för elektroniska pengar på ledande bank debet och kredit kort.

E-handel webbplats kommer att erbjuda en 4-timmars tidig tillgång till Flipkart Plus konsumenter, och det lovar “bredaste urval och en mängd nya erbjudanden inom mobiler, prylar, Tv-apparater, vitvaror, mode, personliga hygienprodukter, möbler och mycket mer.” Som nämnts, mobiler, elektronik och tillbehör erbjudanden kommer att låsas upp, den 30 September – en dag efter Flipkart försäljning börjar. Det handlar inte närmare än så länge, men Flipkart bör avslöja dem bit för bit, som kör upp till försäljning dag.

Under Stor Miljarder Dagar salu period, konsumenterna kommer nu också att kunna köpa en försäkring för apparater för första gången någonsin. Flipkart säger att det har lagts till omkring 30 000 kiranas till sitt nätverk, och har mer än fördubblat antalet pincodes där man erbjuder pick-up-möjligheter till säljarna. Det kommer att vara värd för timme-baserade erbjudanden och blixtar erbjudanden under rea-perioden.

Den Stora Miljarder Dagar 2019 försäljning kommer också att erbjuda 10 procent omedelbar rabatt och 5 procent obegränsad cashback för Flipkart Axis Bank kort-användare. Det kommer att vara värd för nya spel och tävlingar med belöningar på upp till Rs. 100 crores, och kunderna kommer att kunna köpa ett komplett skydd planer för vitvaror utöver mobiler, till rabatterade priser.

Flipkart kommer dela ut 4x SuperCoins på vissa produkter, och belöningar kommer att inkludera kändis erfarenheter, gratis flyg erbjuder, och andra exklusiva belöningar endast vid försäljning period. Flipkart har knutit upp med superstjärnor som Noah Bachchan, Deepika Padukone, Annat Bhatt, Virat Kohli, MS Dhoni, Puneeth Rajkumar, Dulquer Salman och Mahesh Babu för årets Stora Miljarder Dagar.

E-handel webbplats lovar lansering av innovativa produkter från översta varumärken vid försäljning period, och man noterar också att detta kommer att bli den första någonsin Jätte Miljarder Dagar för hantverkare och vävare, som kommer att få tillfälle att sälja till hela landet.

Kalyan Krishnamurthy, VD, Flipkart Gruppen, sade i ett uttalande: “Varje år, Den Stora Miljarder Dagar markerar början av Indiens festliga säsong och varje år har vi satt ut för att leverera bästa möjliga upplevelse för våra konsumenter och lakhs av säljare. Detta år, mer än någonsin, vi samarbetar med varumärken, MSMEs, säljare och hantverkare för att leverera enastående urval och användarupplevelse för våra konsumenter. Den Stora Miljarder Dagar är en tid för hela landet att samlas och fira, utan att behöva oroa budgetar eller begränsningar. På Flipkart, vi har arbetat hårt under året för att förbereda för Den Stora Miljarder Dagar och vi ser fram emot att samarbeta med hela ekosystemet att leverera den bästa julen hittills.”