Huami Amazfit GTR Smartwatch Med Optisk puls Sensor, 24-Dagars batteritid Lanseras i Indien

0
26

Xiaomi-stödda Huami har idag lanserat Amazfit GTR smartwatch i Indien. Det sport en 1,39-tums AMOLED-skärm som skyddas av ett lager av Corning Gorilla Glass 3 och hävdade att leverera en batteri backup av upp till 24 dagar. Den Amazfit GTR smartwatch finns i tre material varianter och är utrustade med en PPG biologiska optisk spårning sensor för hjärtfrekvens avkänning. Den Huami bärbara påstås vara vattenbeständig upp till 5ATM. Den Amazfit GTR smartwatch har bara inletts i en enda 47.2 mm storlek i Indien, men det har också en 42mm modell som är ännu för att göra sin väg till den Indiska marknaden.

Huami Amazfit GTR pris och tillgänglighet i Indien

Den Huami Amazfit GTR smartwatch har varit prissatta på Rs. 10,999 och det kommer att finnas tillgängliga från Flipkart och Myntra börjar torsdagen den 12: e September. Det smartwatch kommer att finnas tillgänglig i flera färger såsom Cherry Blossom Pink, Moonlight White, Stjärnklara Svart och Tan bland andra. Den Huami smartwatch, som presenterades i juli, kommer i ett val av titan, rostfritt stål och aluminium legering material, var och en med en distinkt finish på ratten.

Huami Amazfit GTR specifikationer

Den Huami Amazfit GTR har en 1,39-tums (454×454 pixlar) cirkulär AMOLED-skärm med en pixel täthet av 326ppi och med Gorilla Glas 3 på toppen för att få skydd. Anslutningsmöjligheter på bärbara inkluderar Bluetooth 5.0, NFC, GPS + GLONASS, och mer. Det är kompatibelt med telefoner som kör Android 5.0 Klubba och ovan-och iOS-10 eller en senare version. Den mäter 47.2×47.2×10.75mm och tips skalorna på 48 gram. Det smartwatch har en 410mAh Li-polymer-batteri som hävdade att de senaste 24 dagar av regelbunden aktivitet och upp till 74-dagar medan används i grundläggande titta på läget.

Den stöder upp till 12 dedikerad sport-lägen, såsom utomhus, löpning, vandring, ridning utomhus, inomhus ridning, öppet vatten simning, bad i poolen, elliptisk maskin, bergsklättring och terränglöpning för att nämna några. Den Huami Amazfit GTR är utrustad med en air pressure sensor, BioTracker PPG optisk sensor med 24-timmars oavbruten exakt pulsmätning, en stillasittande påminnelse, kapacitiv sensor för omgivande ljus brightness sensor, 3-axis geomagnetisk sensor och en 6-axlig accelerometer.