Realme 5 Nu Tillgänglig Offline i Indien via Realme Partner Återförsäljare: Pris, tekniska Specifikationer

0
21

Realme 5 finns nu tillgänglig via offline-återförsäljare i Indien, som utlovats av Realme Indien VD Madhav Sheth förra månaden. Realme officiella Twitter-konto meddelade nyheten och noterar att telefonen kan köpas via Realme partner offline återförsäljare. Realme 5 lanserades tillsammans med den Realme 5 Pro smartphone förra månaden och har lagts till försäljning på nätet flera gånger tills nu. Realme 5 kommer med funktioner som en quad bakre kamera inställningar, Snapdragon 665 SoC, och en 5 000 mAh-batteri.

“Bra nyheter för #realme5 älskare! Gör dig redo att komma närmare #QuadCameraPowerhouse och erfarenhet realme 5 som det nu kommer att finnas tillgänglig på vår offline-butiker från och med imorgon [onsdag],” Realme twittrade tisdag kväll. Realme 5 Pro är online-exklusivt för nu, men det är också inställd på att gå på försäljning offline snart.

Realme 5 pris i Indien

Realme 5 priset börjar på Rs. 9,999 för 3GB + 32GB lagring variant. 4GB + 64GB-varianten av telefonen kostar Rs. 10,999 och 4GB RAM + 128GB lagring variant bär en prislapp på Rs. 11,999. Den Realme 5 som erbjuds i Kristall Blå och Kristall Lila färg varianter. Medan Realme 5 köparna får flera erbjudanden på nätet, det är dock oklart om offline-köpare kommer också få liknande erbjudanden.

Realme 5 granskning

 

Realme 5 specifikationer

Dual-SIM (Nano) Realme 5 körs på Android 9 Paj med Färg OS 6.0 på topp. Telefonen har en 6,5-tums HD+ (720×1600 pixlar) skärm med Corning Gorilla Glass. Realme 5 drivs av octa-core Snapdragon 665 SoC, ihop med upp till 4 gb RAM-minne. Dessutom har bolaget ingår ett 5 000 mAh batteri ombord.

I termer av kamerans funktioner, Realme 5 hus en quad bakre kamerans inställningar med en 12-megapixels primary shooter, en 8-megapixel vidvinkel kamera, en 2-megapixel makro-shooter, och en 2-megapixel djup sensor för porträtt. Realme har även packat en 13-megapixel selfie kamera.

Andra specifikationer för Realme 5 har upp till 128 gb inbyggd lagring, en microSD-kortplats (upp till 256GB), bakre fingerprint-sensor, 3,5 mm hörlursuttag, och en Micro-USB-port.