Redmi 8A Påstås Ytor på TENAA Med Inre Bakre Kamera

0
24

Med Xiaomi sub-varumärke Redmi gjort med lanseringen av Redmi Not 8-serien, företaget är nu till synes förbereder sig för att införa efterträdare till sin Redmi 7-serie, som påstås vara i form av Redmi 8, Redmi 8A, och Redmi 8 pro. Under de senaste veckorna, vi har flera läckor som gör anspråk på att avslöja ett antal funktioner av en eller annan Redmi 8-series-telefoner. Nu, en ny Xiaomi phone med modellnummer M1908C3KE har dykt upp i databasen för Kinesiska regulator TENAA och det tros vara Redmi 8A.

Den TENAA notering inte avslöja många detaljerna i telefonen, men det gör observera att telefonen kommer att stödja 4G LTE-anslutning, pack med dubbla SIM-kortplatser, och kör på operativsystemet Android.

De bilder som publiceras av TENAA visa en enda bakre kamera med LED-blixt och en främre shooter. Den exakta front design är oklart, men det verkar som att bolaget använder sig av en waterdrop-stil notch. Dessutom, på SIM-kortets fack på vänster sida av telefonen och volym rocker samt power-knappen på högra sidan av telefonen kan ses. Ingen annan information är tillgänglig på denna punkt. Den påstådda Redmi 8A TENAA notering var första upptäckt av en Slashleaks bidragsgivare.

Den TENAA notering står i skarp kontrast med tidigare läckage som visade en dubbla bakre kamera inställningar på baksidan av telefonen. Det är mycket möjligt att telefonen sett i tidigare läckan var Redmi 8, inte Redmi 8A. Redmi 8 hade också dök upp på TENAA senaste månaden och ser ganska lika till telefonen läckt ut “Redmi 8A levande bilder.”

Som Xiaomi är ännu inte säga något officiellt om det Redmi 8-serien, det finns en hel del förvirring kring laguppställningen. Förhoppningsvis kan dessa observationer på TENAA och andra certifiering webbplatser innebär att officiella tillkännagivandet är precis runt hörnet och vi kommer snart att få alla de officiella uppgifter.