Oppo A9 2020 Vanilj-Mint Edition Retad för att Lanseringen i Indien Snart: Allt Du Behöver Veta

0
62

Oppo A9 2020 är all set för att få en ny Vanilj-Mint Edition i Indien. Telefonen infördes i landet i September detta år i Marin Grön och Utrymme Lila färg, och nu kommer det att vara att ta emot en Vanilj-Mint färg alternativ. Medan ny färg alternativ har blivit meddelade via en teaser, dess tillgänglighet eller hur det kommer att se ut är inte känt ännu. Höjdpunkterna i Oppo A9 2020 telefonen har en quad bakre kamera inställningar, en 5 000 mAh-batteri och okta-core Qualcomm Snapdragon 665 SoC.

Oppo A9 2020 anländer i Vanilj-Mint färg

Oppo nya A9 2020 Vanilj-Mint Edition kommer att finnas tillgänglig endast i 8GB RAM + 128GB lagring modell. Denna modell bör prissättas på Rs. 19,990, samma som 8GB RAM val av annan färg modeller. Den nya färgen alternativ har inte varit noterade på Amazon Indien eller Oppo webbutik ännu, men det bör finnas tillgänglig inom kort, enligt en teaser av företaget på Twitter. Oppo har inte ens presenterat hur telefonen kommer att se ut, men teaser tweet föreslår vit och blå gradient toner. Vi har fått kontakt med Oppo om tillgänglighet information om Oppo A9 2020, och kommer att uppdatera denna kopia när vi hör av sig igen.

4GB variant av Oppo A9 2020 är prissatta på Rs. 16,990, och det fortsätter att erbjudas i Marin Grön och Utrymme Lila färg alternativ.

Oppo A9 2020 specifikationer

Dual-SIM (Nano) Oppo A9 2020 körs på Android 9 Paj med ColorOS 6.0.1 på topp. Telefonen har en 6,5-tums skärm med en waterdrop-stil notch och Gorilla Glas 3+ skydd. Den drivs av octa-core Snapdragon 665 SoC, parat med en 5 000 mAh-batteri. Det är en quad kamera inställningar ombord på A9 2020 som rymmer en 48-huvudsakliga megapixelkamera, en 8-megapixel ultra-vidvinkel-kamera, 2-megapixel-monokrom-shooter, och en 2-megapixel djup sensor för porträtt.

På framsidan, du kommer att få en 16-megapixel selfie kamera på A9 2020. Bland övriga specifikationer, Oppo har inkluderat en microSD-kortplats (upp till 256GB), Dolby Atmos stöd, och en bakre fingerprint sensor i smartphone.

Affiliate-länkar som kan genereras automatiskt – se vår etik uttalande för mer information.