Apple AirPods Hjälpa Hörlurar ” Kinesiska Tillverkaren Bli Asiens bästa Lager 2019

0
66

Luxshare Precision Industry Co. har mer än tredubblats i år, överträffar så gott som varje större aktie handlas i Asien och Oceanien och understryker vikten av en viss Apple-produkt med det Kinesiska företaget monterar: AirPods. Med en andel på 50% av den begynnande sant trådlösa hörlurar marknaden — definieras av hörlurar som inte har någon fast förbindelse mellan varandra eller till musik källa — Apples AirPods har snabbt blivit en viktig tillväxtfaktor för den Cupertino, Kalifornien företag. Kläder är Apples snabbast växande kategori, upp 41% 2019, och fyller i för iPhone som företagets tillväxt drivrutin för maskinvara försäljning, Bloomberg Intelligens analytiker John Butler sade.

I och med 2019, AirPods förväntas fördubblas till 60 miljoner kronor, för att stiga till 90 miljoner år 2020 och 120 miljoner år 2021, enligt Credit Suisse analytiker Kyna Wong. Luxshare står att den största mottagaren av denna ökning i produktion och efterfrågan. Det är den femte bästa artist detta år i MSCI Asia Pacific Index och den fjärde största gainer på MSCI China Index. Rival GoerTek har också ökat, klättra mer än 180 procent i år på optimism över en starkare efterfrågan för AirPods.

“Årliga transporter av AirPods kommer att stiga till så många iPhone i framtiden,” säger Jeff Pu, analytiker vid GF Värdepapper. “AirPods förväntas bli den största vinsten tillväxt driver bland Apples hårdvara enheter under de kommande åren.”

Luxshare vanligtvis producerar grundläggande teknisk tillbehör och komponenter, såsom kablar, laddare och antenner. Den AirPods sticker ut som ett högre värde föremålet, som bidrog med 26% av Luxshare intäkter 2018, enligt HSBC analytiker Frank Han. Han räknar med att aktien att växa till så mycket som 50% år 2020. Han konstaterar också att Luxshare är ensam leverantör av Apples uppgraderade AirPods Pro-modellen, som lanserades i oktober, som han bedömer kommer att göra upp så mycket som 25% av AirPods transporter nästa år.

Medan Luxshare har gripit den största delen av kakan så långt, rivaler som GoerTek är kontinuerligt uppgradera och tävlar för mer av den lukrativa AirPods verksamhet. Bolagets ensamrätt som enda AirPods Pro leverantör är osannolikt att de sista, och så är det inte garanterat att fånga den efterfrågan som förväntas av dig. Luxshare är utan motstycke rally också betyder att det är nu handel på en två-årig blended fram vinstmultipel på cirka 32, väl över ungefär 24 sektorn i genomsnitt.

Både Wong och Han har nyligen uppgraderat sina vinstprognoser för Luxshare genom 2021, med hänvisning till den ökade AirPods efterfrågan och bättre genomsnittligt försäljningspris. I en anteckning från Nov. 18, Goldman Sachs analytiker inklusive Verena Jeng överens om, säger “högre ASP i kombination med stark efterfrågan från en låg bas gör AirPods Luxshare större intäkter och bruttovinst bidragsgivare.”

© 2019 Bloomberg LP