Flipkart Stora Shopping Dagar, Mi Not 10 Indien Starta Teaser, WhatsApp Uppdateringar och Mer Teknisk Nyheter Detta Vecka

0
72

Svart fredag och Cyber måndag försäljning kan ha varit tal om staden i USA, men Flipkart ville inte Indiska konsumenter att missa ut på lite shopping kul. Därför, om e-handlaren avspark den senaste iteration av sitt Stora Shopping-Dagar salu i Indien, bara en dag innan Cyber måndag 2019 går live på andra sidan av världen. Bland andra stora framsteg den här veckan, Xiaomi Indien började reta Indien lanseringen av Mi Not 10 och WhatsApp släppt en ny version av sin iPhone app. Läs vidare för mer om dessa och andra stora händelser från världen av teknik denna vecka.

Flipkart Stora Shopping-Dagar försäljningen drar igång

Flipkart är tillbaka med ännu en upplaga av sin Stora Shopping-Dagar salu. Förmodligen den sista Stora Shopping-Dagar försäljning av 2019, den senaste omgången av Flipkart försäljning gick live på lördag kväll för Flipkart Plus-medlemmar och söndag för resten av shoppare. Enligt Walmart-ägda e-återförsäljare, försäljning pågår till och med 5 December. Flipkart erbjuder rabatter, erbjudanden, och har på ganska mycket alla kategorier, inklusive mobiltelefoner, surfplattor mobil tillbehör, Datorer, Tv-apparater och mer.

I termer av telefonen erbjuder, Flipkart kunder kan förvänta sig att se rabatterade Realme 5, Realme X, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S9+, Google Pixel 3a, Apple iPhone 7, Asus ZenFone 5Z -, Vivo-Z1 Pro -, Vivo-S1, och mer. Alla dessa telefoner och fler har fått pris rabatter och andra erbjudanden som en del av Flipkart Stora Shopping-Dagar 2019 försäljning. Flipkart har samarbetat med HDFC Bank att erbjuda 10 procent omedelbar rabatt på inköp som gjorts med hjälp av bankens kredit-och betalkort, inklusive EMI transaktioner.

I andra kategorier, Flipkart erbjuder rabatter på Mi Tv, Samsung Tv-apparater, Predator gaming bärbara datorer, ROG gaming bärbara datorer, båt hörlurar, och JBL-hörlurar. Apple Klocka Serie 3, kameror och skrivare finns också anges med-erbjudanden och rabatter. Flipkart är också värd “Blockbuster-Erbjudanden” och nya erbjudanden på 12am, 8am, och klockan 4 på eftermiddagen under den Stora Shopping-Dagar salu. På samma sätt kommer det att vara “rusningstid” tills 2 på natten.

Realme 5s Recension

 

Mi Not 10 Indien starta retad

Mi Not 10, som är den globala versionen av Mi CC9 Pro är på väg till Indien snart, retad bolagets Indien chief Manu Kumar Jain denna vecka. Medan Manu Jain inte säga exakt när vi kan förvänta oss att se telefonen i landet, är det troligt att du kommer att anlända nästa månad som den sista stora smartphone starta från företaget. Mi Not 10 infördes i Spanien förra månaden, medan Mi CC9 Pro debuterade i Kina en dag innan Mi Not 10.

Även om Mi Not 10 Europeiska prissättning tyder på en ganska dyr smartphone, är det mest sannolikt kommer att detaljhandeln runt om i Mi CC9 Pro Kina prissättning. Mi CC9 Pro har varit prissatta på CNY 2,799 (ungefär Rs. 28,000) för basen 6GB + 128GB variant i Xiaomi hem, medan de högre slutet 8GB 128GB variant kommer att ställa köpare tillbaka av CNY 3,099 (ungefär Rs. 31 000 invånare). I premium-versionen av telefonen, som är känd som Mi Not 10 Pro utanför Kina och förpackningar 8GB RAM-minne och 256 gb inbyggd lagring, bär en prislapp på CNY 3,499 (ungefär Rs. 35,000). Det är oklart om premium edition kommer också att göra sin väg till Indien.

Att minnas, Mi Not 10 har en 6.47-tums böjda full-HD+ (1080×2340 pixlar) OLED-skärm och drivs av octa-core Qualcomm Snapdragon 730G SoC. Det är upp till 8GB RAM ombord samt 128GB ombord lagring. Andra specifikationer för telefonen inkluderar en penta cameta setup som rymmer en 108-huvudsakliga megapixelkamera med f/1.69 bländare, en 20-megapixel vidvinkel kamera, en 12-megapixel kamera kamera, en 5-megapixel kamera kamera, och en 2-megapixel makro kameran.

Mi Not 10 förpackningar också en in-display-fingerprint-sensor, 5,260 mAh batteri som stöder 30W snabb laddning, och olika anslutningsmöjligheter. Mi Not 10 Pro har nästan samma specifikationer som Mi Not 10, men den har en 8-POLIG objektiv, medan Mi Not 10 sport en 7P objektiv i den primära kameran. Dessutom får du mer ombord lagring – 256GB.

Vivo U20 Recension

 

WhatsApp för iPhone update, WhatsApp beta för Android

Facebook-ägda WhatsApp släppt en uppdatering till sin iPhone app denna vecka, som gav ett par nya intressanta saker. En av förändringarna är samtal väntar stöd. Ja, WhatsApp för iPhone kommer nu att informera dig om någon annan försöker ringa dig medan du är på ett annat samtal. Detta bör hjälpa till att undvika missade samtal. Den andra förändringen är fixade i chattfönstret som är utformad för att hjälpa dig att snabbt skanna chatta massage. Den nya uppdateringen innehåller versionsnummer 2.19.120 och det innebär också uppdaterad grupp sekretessinställningar för alla som fortfarande saknas dem.

WhatsApp också släppt en ny beta-version för Android här veckan och även om det inte har något användar-inför förändringar, dess kod gjorde att avslöja en under-utveckling-funktionen. WhatsApp verkar ha startat arbetar på att Försvinna Meddelanden funktionen. Det är nu som heter Radera Meddelanden. Det kommer att fungera i både regelbundna chattar och grupper, men i fall av sistnämnda endast i gruppen administratörer kommer att kunna slå på den funktionen.

WhatsApp Meddelanden Försvinner funktionen gör det möjligt för användare att ta bort alla nya meddelanden efter en viss tid. Denna tid kan väljas från 1 timme, 1 dag, 1 vecka, 1 månad och 1 år. När det här alternativet är markerat några nya meddelanden som skickats i det vanliga chatt eller grupp raderas när deras tid är över. Ta Bort meddelanden alternativ kommer att finnas tillgänglig i Kontakt-Info eller en Grupp Inställningar. Den senaste WhatsApp beta för Android sågs också bär en mörk mode version av Radera meddelanden funktionen, vilket tyder på att det mörka läget är bra i utvecklingen.

Vivo V17 lanseringen, Indien release datum, och Vivo Z5i gör sin debut

Kinesiska smartphone-tillverkaren Vivo tidigare i veckan lanserades den nya V17 på den ryska marknaden. Det är re-branded version av Vivo-S1 Pro som gjorde sin debut i Filippinerna förra månaden. Vivo V17 förväntas införas i Indien om 9 December om en invite delas av företaget nyligen någon indikation. Vivo V17 Indien prissättning förblir en hemlighet för nu, men priset på V17 i Ryssland och Vivo-S1 Pro Filippinerna pris kan ge oss en uppfattning. Företaget säljs V17 i Ryssland RUB 22,990 (ungefär Rs. 25,900), medan S1 Pro med samma specifikationer som bär en prislapp på PHP 15,999 (ungefär Rs. 22,500). Så, vi väntar V17 till detaljhandeln någonstans runt Rs. 22-23,000 i Indien.

De specifikationer som front -, Vivo-V17 har en 6.38-tums full-HD+ (1080×2340 pixlar) Super AMOLED-skärm i-display fingeravtrycksläsare, okta-core Qualcomm Snapdragon 665 SoC, och 8GB RAM. Telefonen innehåller även en diamant-formade quad bakre kamera inställningar som rymmer en 48-megapixel primära skytten, en 8-megapixel ultra-vidvinkel-kameran, en 2-megapixel makro kameran, och en 2-megapixel djup sensor. För selfies, Vivo V17 smartphone finns en 32-megapixel selfie kamerans sensor. Du kommer också att få 4,500 mAh-batteri och 128 GB inbyggt lagringsutrymme.

Vivo V17 var inte den enda nya smartphone från Vivo denna vecka, företaget presenterade också Vivo Z5i. Vivo Z5i aktier ganska mycket alla av dess specifikationer med Vivo U3 och Vivo-U20, som båda är i princip samma telefon med olika namn. Bolagets strategi för att lansera samma enheter med olika namn i olika länder är bara förvirrande. Vivo Z5i är nu till salu i Kina och har en prislapp på CNY 1,798 (ungefär Rs. Av 18 300) för tunga 8GB RAM + 128GB lagring konfiguration.

Redmi Not 8 Kosmiska Lila färg, Redmi Not 8 Pro Electric Blå färg lanseras i Indien

Bortsett från att reta Indien lanseringen av Mi Not 10, Xiaomi också infört en ny färg-variant för varje Redmi Not 8 och Redmi Not 8 Pro i landet denna vecka. Börjar med Redmi Not 8 som fått den nya Kosmiska Lila färg. Den nya färg-variant var också lägga till salu för första gången vecka tillsammans med Moonlight White, Neptunus Blå, och Utrymme för Svarta färger. Bortsett från den nya paintjob, det är ingen skillnad mellan andra färg-varianter av telefonen och Kosmiska Lila. Att minnas, Redmi Not 8 priset börjar på Rs. 9,999 för 4GB + 64GB lagring variant och går upp till Skivor. 12,999 för 6GB + 128GB-modellen.

Redmi Not 8 Pro fick den nya Elektriska Blå färg alternativ i landet. Det gick befintliga Gamma Grön, Hallon, Vit, och Svart Skugga färg alternativ. Som du kan förvänta dig, är det ingen skillnad mellan den Elektriskt Blå versionen och den befintliga färger alternativ för Redmi Not 8 Pro, förutom färskt skikt av färg. Att minnas, Redmi Not 8 Pro kostar Rs. 14,999 för basen 6GB + 64GB varianten i Indien, medan den 6GB + 128GB-modellen köpare tillbaka av Rs. 15,999. Upp till 8GB 128GB versionen kan köpas på Rs. 17,999.

Vivo U20 vs Redmi Not 8 Jämförelse: Pris, Prestanda, Kameror och mycket Mer

 

Ära V30, Ära, V30 Pro lanseringen, och andra tekniska nyheter

Efter veckor av teasers, Huaweis sub-varumärke Ära presenterade den nya Honor V30 och Ära V30 Pro smartphones i Kina. De två telefonerna kommer att vara känd som en Ära Utsikt 30 och Ära Utsikt 30 Pro internationellt. Ära V30 och dess Pro-varianten har en hel del specifikationer och design. De två telefonerna har en 6.57-tums full-HD+ display, Kirin 990 SoC, upp till 8GB RAM och 128 GB internt lagringsutrymme. Båda telefonerna också packa en trippel bakre kamera inställningar och dubbla selfie kamera inrymt i ett hål-punch.

Dessutom Äran V30 rymmer en 4,200 mAh-batteri, medan den Äran V30 Pro är utrustad med en mindre 4,100 mAh-batteri. Såväl telefoner som har stöd för 40W snabb laddning, men Äran V30 Pro erbjuder också stöd för 27W trådlös laddning snabbt. Ära V30 och V30 Pro börja säljas i Kina denna månad och kommer att släppas internationellt i Q1 2020, dock saknas Google apps kommer säkert att påverka sin försäljning utanför Kina.

Jio Fiber har enligt uppgift slutat onboarding nya abonnenter på förhandsgranska plan och slutligen undertecknandet upp kunder på betald planer. Denna utveckling kommer nästan tre månader efter det att Internet Service Provider (ISP) hade lanserat sina tjänster kommersiellt. Detta innebär också att förhandsgranska plan konsumenter kan snart förvänta oss att se dem som invandrat till betald planer. Att minnas, Jio har planer på att starta på Rs. 699 per månad. Dess top-end-plan kostar Rs. 8,499 och erbjuder data i hastigheter upp till 1 gbps.

Som Jio Fiber abonnenter börja betala av sina data, kommer de sannolikt har att göra med FUP. För att se till att de har tillräckligt med data med hög hastighet, ISP har i tysthet infört en plan kupong på Rs. 199 (utan skatt) som ger obegränsat data med hög hastighet till sju dagar. De abonnenter som avgaser sina data med hög hastighet kvot kan välja denna kupong för att återfå hög-hastighet Internet. Planen kupong kommer att finnas tillgänglig via Min Jio-appen och hemsidan.

Cyber Måndag 2019: Vilka Trådlösa Hörlurar Ska Du Köpa?

 

Under tiden, Tata Sky har sagt att har avbrutit ett antal av dess långa varaktighet kanal förpackningar. Just nu, Tata Sky konsumenter kan endast välja SD Kerala Super plan och Marathi SD Grundläggande plan för sex-månaders och 12-månaders varaktighet, vila hela kanalen förpackningar kommer inte att erbjudas för lång varaktighet planer. Den exakta resonemang bakom flytten är oklart. Tata Sky har även dragit tillbaka ett erbjudande som tillhandahålls gratis sex-månaders prenumeration av Tata Sky Binge service på att få en ny HD-box på Rs. 4,999.

I andra DTH nyheter, Solen Direkt har sänkt priset på sin set-top-box-modeller och deras prissättning börjar nu på Rs. 1,799. Medan standard-upplösning Solen Direkt SD – + set-top box är prissatta på Rs. 1,799, kunderna kan få hd-Sön Direkt HD+ set-top-box på Rs. 1,999. Solen Direkt set-top-box-modeller kan beställas från hemsidan eller från offline-återförsäljare.

Xiaomi utökat sin smart-TV lineupen i Indien den här veckan i och med lanseringen av Mi TV-4X 55-tums 2020 Edition. Den har en prislapp på Rs. 34,999 och kommer att gå till försäljning via Amazon, Mi.com och Mi Home-butiker börjar vid 12 (lunchtid) den 2 December. Mi TV-4X 55-tums 2020 Edition kör Android 9 Paj med PatchWall 2.0 UI ovanpå. Det rymmer en 55-tums 4K-HDR 10-bitars skärm, en quad-core Amlogic Cortex-A53 PROCESSOR, 2 gb DDR RAM-minne och 8 GB eMMC-lagring. Xiaomi har också två 10W inbyggda högtalare med stöd för Dolby-Ljud.

I smart högtalare nyheter, Google har gett sitt Bo Mini till den Indiska marknaden. Lanserades tidigare denna vecka, denna Google Assistant-drivna smarta högtalaren har varit prissatta på Rs. 4,499 och är nu till försäljning via Flipkart. Google Boet Mini smart högtalare är en efterföljare till den två år gamla Hem Google Mini och lovar bättre ljudkvalitet tillsammans med vanliga Google Assistent-som drivs erfarenhet.

Google Boet Mini i Indien: Allt Du Behöver Veta

Slutligen, Flipkart är redo att lansera sin Nokia-märkta smart TV-modeller från och med nästa vecka i landet. Om e-handlaren är värd en presskonferens den 5 December där den nya smart TV-modeller kommer att visas upp. Ingenting är känt om den kommande Tv-apparater på denna punkt, bortsett från det faktum att de kommer att använda JBL-ljud teknik. Detta kommer att vara andra sådana lanseringen av Flipkart, som tidigare hade sagt att ha samarbetat med Motorola för att starta Motorola-märkta Android Tv i Indien.