Huawei Nova 6 5G Officiell Notering Avslöjar Lagring Varianter, Färger Inför Lanseringen

0
59

Huawei Nova 6 5G är redo att lansera den 5 December i Kina, som nu inför lanseringen telefonen har varit noterade på ett företags online-återförsäljare plattform VMall.com i fyra färger och två minne alternativ – 8GB/128 GB och 8 GB/256GB. Enheten förväntas komma med samma 6.57-tums IPS LCD-display som finns på Heder V30.

En nyligen synskadade Huawei Nova 6 5G Geekbench lista hade angett att telefonen kommer att packa en Octa-core HiSilicon Kirin-processor. Enheten sågs som kör Android 10 och drog ström från en octa-core HiSilicon SoC klockad till 1,86 GHz.

Huawei Nova 6 5G kommer enligt uppgift har en quad bakre kamera inställning som kommer att vara rubricerade av ett 60-megapixel snapper. Huvudkameran kommer att sysselsätta Sony IMX686 sensor, tillsammans med en 16-megapixel snapper, och ett par 2-megapixel-kameror på baksidan. På framsidan kommer att vara en 32-megapixel huvudkameran för selfies biträdas av en 12-megapixel vidvinkel kamera. Den kommande Huawei telefonen kommer enligt uppgift att packa en på 4 000 mAh-batteri med stöd för 40W Magi Avgift snabb laddning teknik.

Bolaget kan även starta Kirin 810 drivs Nova 6 SE smartphone tillsammans med Nova 6 samma dag. Den kommande Huawei telefonen kommer enligt uppgift att packa en 4000mAh-batteri med stöd för 40W Magi Avgift snabb laddning teknik.