Redmi 8 Går till Försäljning i Indien i Dag, klockan 12: via Flipkart, Mi.com: Kontrollera Pris, Erbjuder, Specifikationer

0
64

Redmi 8 kommer att finnas tillgängliga för köp i Indien i dag. Budgeten telefonen kommer att börja säljas genom Flipkart, Mi.com och Mi Home-butiker. Som efterträdare till Redmi 7, Redmi 8 förpackningar 5000 mAh batteriet och ger upp till 4 gb RAM-minne. Den Redmi 8 finns även en HD+ – display och sport en dual bakre kamera inställningar. Xiaomi har också en helt ny design som man kallar “Aura Spegel” — tillsammans med en gradient finish. Den Redmi telefon tävlar mot artister som Realme 3i, Infinix S4, och Asus ZenFone Max Pro M1.

Redmi 8 pris i Indien, erbjudanden om försäljning

Den Redmi 8 pris i Indien är inställd på Rs. 7,999 för basen 3GB RAM + 32GB lagring variant, medan dess 4GB RAM + 64GB lagring option medför en prislapp på Rs. 8,999. Men, Xiaomi erbjuder endast 4GB RAM + 64GB lagring modell till ett introduktionspris av Rs. 7,999 för de första fem miljoner enheter. Telefonen kommer i Smaragd Grön, Onyx Black, Ruby Red, och Safir Blå färg alternativ. Det kommer dessutom att finnas tillgängliga för köp vid 12 (IST) genom Flipkart, Mi.com och Mi Home-butiker.

Redmi 8 Granskning

 

Erbjudanden om försäljning på Redmi 8 bestå av 10% cashback på HDFC Bank betalkort och fem procent cashback på EMI transaktioner när du använder SBI kreditkort. Både cashback erbjudanden gäller inköp som gjorts genom Flipkart. Dessutom, det finns inga kostnader EMI alternativ med början på Rs. 667 en månad.

Xiaomi lanserade Redmi 8 som sin nyaste budgeten smartphone i Indien redan i början av förra månaden.

Redmi 8 specifikationer, funktioner

Dual-SIM (Nano) Redmi 8 kör Android 9 Paj med MIUI 10 på toppen och sport en 6.22-tums HD+ (720×1520 pixlar) skärm med Corning Gorilla Glass-5 skydd och 19:9 aspect ratio. Under huven, det är Qualcomm Snapdragon 439 SoC, tillsammans med upp till 4 gb RAM-minne. De dubbla bakre kameran inställning av smartphone som inkluderar en 12-megapixels primary-sensor och en 2-megapixel sekundära sensor. Dessutom, det är en 8-megapixel selfie kamerans sensor som finns på framsidan.

Xiaomi har gett upp till 64GB inbyggt lagringsutrymme på Redmi 8 som är utbyggbart via en microSD-kort (upp till 512GB). Anslutningsmöjligheter på telefon med 4G VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS/ A-GPS, USB, Typ C, och en 3,5 mm hörlursuttag. Det är också en fingeravtrycksläsare som finns på baksidan.

Den Redmi 8 förpackningar 5000 mAh batteri som stöder 18W snabb laddning. Men, telefonen levereras med 10W-laddare.