Samsung Galaxy Note 10 Lite Lutad att Packa 32-Megapixel Selfie Kamera, 12-Megapixel Vidvinkel Bakre Shooter

0
60

Samsung Galaxy Note 10 och Samsung Galaxy Note 10+ lanserades för några månader sedan, och nu är det nya läckor tyder på att företaget kan arbeta på en Samsung Galaxy Note 10 Lite variant. Denna variant, som namnet antyder, kommer att vara en mognat ner versionen av Galaxy Not 10. Det skulle se några nedgraderingar i specifikationerna, och kommer att erbjudas till ett relativt billigare pris punkt. Galaxy Note 10 Lite kamerans specifikationer har läckt ut på nätet, tillsammans möjligt processor detaljer också.

Tipsaren Ishan Agarwal och DroidShout hävdar att Samsung Galaxy Note 10 Lite kommer att drivas av Exynos 9810 SoC. Att minnas, Exynos 9810 är samma processor som drivs Samsungs tidigare-gen flaggskepp som Galaxy Not 9 och Galaxy S9 duo. Telefonen är också tippade att idrotten en 32-megapixel selfie kamera, och den bakre kameran installationsprogrammet kommer att innehålla en 12-megapixel-wide-angle sensor minst. Det finns inga ord på det exakta antalet sensorer på baksidan av det ryktas smartphone.

Om denna information är sann, Galaxy Not 10 Lite kommer att se en betydande bula i selfie kamera, som både vanilj Samsung Galaxy Note 10 och Samsung Galaxy Note 10+ erbjuder endast 10-megapixel selfie-kamera på framsidan. Vi rekommenderar dock att du tar denna läcka med en nypa salt.

Telefonen sågs på Geekbench nyligen, och det noterades att köras på Android-10 och pack 6GB RAM. Så långt prestanda går telefonen fått 667 i Geekbench single-core testa och sätta upp en sammanställning av 2,030 i multi-core test. Bortsett från detta, ingenting annat är känt om den telefon som av ännu. En tidigare rapport föreslår också att Galaxy Note 10 Lite kommer att lanseras i Indien nästa månad tillsammans med Galaxy A91.