Vodafone Idé Ökar Förutbetalda Plan Priser, Nya Förpackningar för att Vara Tillgänglig från och med 3 December

0
72

Vodafone Tanken på söndagen meddelade den ökade avgifter för förbetalda tjänster som kommer att gå i kraft den 3 December. Teleoperatören har att göra med stora förluster och postat en post kvartalsvis förlust av Rs. 50,922 crores i tredje kvartalet i år, största i Indiska företags historia. Vodafone Idé Limited (VIL) hoppas att ökade förutbetalda avgifter kommer att bidra till att öka den sjunkande genomsnittlig intäkt per användare (ARPU) som företaget kämpar för att överleva i landet. Vodafone Idé inte kommer att vara den enda telco att öka kontantkort plan kostnad. Airtel och Tillit Jio är också inställd på att meddela ökade förutbetalda avgifter denna månad.

“I enlighet med sitt åtagande att förse kunderna med enkla, bekväma och prisvärda produkter, VIL har curerat ett optimalt utbud av avancerade planer för både röst och data,” teleoperatören sade i ett uttalande. “Kunderna kan utnyttja sina fördelar genom att bara välja den plan som bäst passar deras specifika behov och fortsätta att njuta av seamless connectivity över hela Indien.”

Som nämnts, den nya Vodafone Idé förutbetalda avgifter kommer att gå live klockan 00:00 den 3 December.

  • Vodafone Idé Inlägg för att Spela in Netto Förlust, Största hittills i Indiska Företagens Historia

Vodafone Idé nya förutbetalda avgifter

Börjar med obegränsad packs som är populära bland Indiska konsumenter. Vodafone Idé kommer att erbjuda fyra månatliga förbetalda obegränsat förpackningar. Dessa paket kommer att kosta Rs. 149, Rs. 249, Rs. 299, och Rs. 399. Fördelarna är mestadels samma i alla förpackningar utom data ersättning och SMS-kvot.

Vodafone Idé nya obegränsad förpackningar med 28 dagars giltighet

Vodafone Idé förutbetalda plan MRP-Planens förmåner Rs. 149 Obegränsade röstsamtal (FUP av 1000 minuter för off-net samtal), 2 gb data för hela månaden, 300 SMS Rs. 249 Obegränsade röstsamtal (FUP av 1000 minuter för off-net samtal), 1.5 GB data per dag, 100 SMS per dag Rs. 299 Obegränsade röstsamtal (FUP av 1000 minuter för off-net samtal), 2 gb data per dag, 100 SMS per dag Rs. 399 Obegränsade röstsamtal (FUP av 1000 minuter för off-net samtal), 3 gb data per dag, 100 SMS per dag