Jio Ny Plan Priserna att Höjas med Upp till 40 Procent, Tippad att Erbjuda 300 Procent Ytterligare Fördelar

0
68

Jio nya plan priser har meddelats, men ännu inte har specificerats av telco. Tillit Jio är efter i fotspåren av Vodafone Idé och Bharti Airtel genom att tillkännage en vandring i sitt kontantkort planer. Mumbai-baserade telco har visat att det är inställt på att lansera sin nya “Allt-i-Ett” kontantkort planer som kommer att kosta upp till 40 procent högre. Dessa Jio nya plan priser kommer att träda i kraft från och med fredag, den 6 December. Men de valörer som den nya förutbetalda planer kommer att finnas tillgängliga är ännu inte tillkännagivits. Detta är till skillnad från Vodafone Idé och Airtel att både detaljerad deras reviderade förutbetalda planer på söndag.

Genom ett pressmeddelande, Tillit Jio hävdade att även om den nya Allt-i-Ett-förbetalt planer kommer att kosta upp till 40 procent högre, de kommer att leverera upp till 300 procent mer fördelar. Tyvärr, mer information om Jio senaste plan priser framkom inte. Telco sade också att det är fast besluten att “dra Indiska konsumenter och vidta åtgärder, inklusive [en] lämplig ökning av priserna på ett sätt som inte negativt påverkar data förbrukning eller tillväxt i digital antagande och upprätthåller investeringar.”

“Samtidigt förbundit sig till det yttersta intresse för konsumenten, Jio kommer att vidta alla nödvändiga åtgärder för att hjälpa till att upprätthålla den Indiska telekombranschen,” sade företaget i ett uttalande.

Att minnas, Jio som ursprungligen lanserades Rs. 222, Rs. 333, och Rs. 444 Allt-i-Ett-förbetalt planer i oktober att erbjuda offnet Samtrafik Användning Kostnad (IUC) minuter för röstsamtal till icke-Jio nätverk. Operatören på den tiden hävdade också att den nya planer är 20 till 50 procent billigare än de befintliga planer från tävlingen. Ytterligare en Rs. 149 Jio förutbetalda plan nyligen fått en uppdatering med 300 minuter för icke-Jio röstsamtal men med en reducerad giltighet från 28 dagar till 24 dagar. Jio lagt till den reviderade Rs. 149 erbjuder till sin Allt-i-Ett-planer portfölj.

Förra månaden, Jio följt Vodafone Idé och Bharti Airtel att tillkännage sitt drag för att öka avgifterna. De två sistnämnda operatörerna framför allt rapporterade kombinerade förluster av Rs. 74,000 crores i det kvartal som slutar i September 2019. Operatören leds av miljardären och Mukesh Ambani, men i oktober publicerat sin åttonde lönsamma kvartal i rad och meddelade att dess resultat ökade till Rs. 990 crore från Rs. 681 crores för ett år sedan-ett år-över-år (på Årsbasis) ökning med 45 procent. Kundstocken hit också märke 355.2 miljoner abonnenter — upp betydligt från en bas av 331.3 miljoner abonnenter meddelade i resultatet för kvartalet som slutade 30 juni.

Vodafone Tanken på söndagen meddelade sin reviderade förutbetalda avgifter som kommer att träda i kraft från och med tisdag, December 3. Den uppdaterade Vodafone planer kommer att finnas tillgänglig mellan Rs. 149 och Rs. 2,399. Vidare telco har också medfört ett obegränsat förutbetalda plan på Rs. 19 att erbjuda förmåner som obegränsade röstsamtal på Vodafone Idé nätverk och 150MB data för två dagar.

På samma sätt, Airtel på söndagen meddelade sin reviderad taxa planer som kommer att gälla från tisdag. Den reviderade Airtel planer börjar från Rs. 19 och går upp till Skivor. 1,699. Operatören hävdade att de nya planerna utgör en taxa öka i intervallet 50 paise per dag till Rs. 2: 85 kr per dag.