Realme 5s Nästa Försäljning Hittills i Indien Är 5 December, via Flipkart, Realme.com Pris, Specifikationer, Erbjuder

0
74

Realme 5s gjordes finns att köpa i Indien tidigare idag via Flipkart och Realme.com. Den senaste flash försäljning kom bara två dagar efter smartphone var endast erbjuds via Flipkart. Dagens Realme 5s flash försäljning startade vid 12 (lunchtid). Efter sin slutsats, Realme Indien har meddelat att nästa försäljning dag för att vara 5: e December via Flipkart och Realme.com. Realme 5s är den senaste budgeten smartphone från Realme och lanserades tillsammans med Realme X2 Pro förra månaden. Det har redan gått till försäljning flera gånger. Realme 5s är ganska mycket samma telefon som Realme 5 som lanserades tidigare i år, men det är en stor förbättring på kameran fram.

Realme 5s pris i Indien

Realme 5s priset har fastställts till Rs. 9,999 för basen variant med 4 gb RAM och 64 gb inbyggt lagringsutrymme. Telefonen är 4 gb + 128GB variant säljs på Rs. 10,999. Som nämnts, Realme 5s försäljningen startade vid 12 (lunchtid) idag, och telefonen var som anges för köp på Flipkart och Realme.com. Du kommer att kunna köpa telefonen i Kristall Blå Kristall Lila och det Kristallklara Röda färger. Nästa försäljning datum är satt till den 5 December, klockan 12, via Flipkart och Realme.com.

I termer av försäljning erbjuder, Flipkart kommer att ge 10 procent omedelbar rabatt på inköp görs med HDFC bank-kredit-eller betalkort. Realme kommer också att liknande cashback men bara med HDFC Bank-och betalkort. Ytterligare bank erbjuder också kommer att vara på bordet på båda webbplatserna den 2 December.

  • Realme 5s Recension

Realme 5s specifikationer

Realme 5s kommer med funktioner som 6,5-tums HD+ – display, Qualcomm Snapdragon 665 SoC, och en 5 000 mAh-batteri. Den största förändringen mellan Realme 5 och Realme 5s är på kamerans framsida. Den Realme 5s rymmer en quad kamera inställningar som rymmer en 48-megapixel primära shooter med f/1,8-bländare, en 8-megapixel vidvinkel shooter med 119-graders synfält, en 2-megapixel makro-objektiv med f/2.4 bländare, och en 2-megapixel stående kamera med f/2.4 bländare. Det finns även en 13-megapixelkamera på framsidan för selfies.

  • Vivo U20 vs Redmi Not 8 vs Realme 5s
  • Realme 5s vs Realme 5: Vad är Skillnaden?

Bland övriga specifikationer, kommer du att få en bakre fingerprint-sensor, den vanliga uppsättningen av anslutningsmöjligheter, Android 9 Paj med ColorOS 6, och dubbla SIM-stöd.

Affiliate-länkar som kan genereras automatiskt – se vår etik uttalande för mer information.