Vivo V17 Indien Variant som Har Hål Punch Display, L-Formade Quad Kamera Inställningar: Rapport

0
65

Vivo är att hålla en presskonferens i Indien nästa vecka där företaget väntas lansera en ny smartphone i sin V-serie, Vivo V17. Företaget lanserade den globala variant av Vivo-S1 Pro, omdöpt till Vivo-V17, i Ryssland för en vecka sedan. Men, Indien modell är återigen förväntas skilja sig något från Ryssland modell. Bolagets pressinbjudan tips på en ny smartphone med en hole-punch-skärm, som är olika från Vivo V17 att lanseras i Ryssland.

Läckta bilder av kommande Vivo-V17 verkar för att avslöja några fler detaljer innan telefonen formella lanseringen i Indien. Enligt 91Mobiles, som citerar ett företag officiella för telefonens bilder och specifikationer, Vivo V17 kommer att innehålla en L-formad quad bakre kamera setup tillsammans med ett hål punch displayen. Båda dessa detaljer skiljer den från Vivo-V17-modellen lanseras i Ryssland, och Vivo-S1 Pro global variant lanserades i Filippinerna i slutet av förra månaden.

Vivo-V17 kan vara som drivs av Qualcomms Snapdragon 675 SoC, enligt rapporten. Telefonen förväntas levereras med ett 4 500 mAh batteri och ett 6.44-tums OLED-skärm. Telefonen kommer att stödja 18W snabb laddning.

I stället för diamant-formade kamera modul på Vivo S1 Pro, Vivo-V17 är troligt att har en L-formad quad-camera setup med en 48-megapixel primära kamerasensorn. Den andra kameror har en 8-megapixel kamera och två 2-megapixel kamera sensorer. Om front -, Vivo-V17 förväntas har en 32-megapixel kamera sensor.

Smartphone kommer att levereras i två färgvarianter; Glaciär Is och Midnatt Havet. Telefonen kommer enligt uppgift att vara tillgängliga med 8GB RAM och 128GB lagring alternativ. Det är fortfarande oklart om detta kommer att vara den enda variant som finns i Indien. Vivo V17 förväntas också har en in-display-fingerprint-sensor.

Det ska bli intressant att se hur Vivo priser V17 i en fullsatt mid-range smartphone-segmentet i Indien. Vivo förväntas starta Vivo-V17 i Indien om 9 December.