HP Chromebook x360 12-Tum, 14 Tum Med Metalliska Bygga Lanseras i Indien Börjar Rs. 29,990

0
86

HP på tisdagen lanserade ett nytt konvertibelt Chromebook i Indien som rymmer Intel Gemini Sjön dual-core-processor. HP Chromebook x360 kommer i 12-tums och en 14-tums modeller, båda pack touch-känsliga HD+ – display med 3:2 bildförhållande. Chrome OS-datorer påstås att erbjuda en batteritid på 11 timmar på en enda laddning. Förutom att den mångsidighet för att använda dem i flera faktorer, HP Chromebook x360 12-tums och en 14-tums modeller sägs att erbjuda en omslutande ljudupplevelse tack vare stereo högtalare och B&O-ljud inställning.

HP Chromebook x360 pris i Indien, tillgänglighet

HP Chromebook x360-s 14-tums modell som börjar på Rs. 34,990, medan de mindre 12-tums variant bär ett utropspris på Rs. 29,990. HP separat erbjuder USI pennan som kommer att ställa köpare tillbaka av Rs. 3,999. Den nya HP Chromebook x360 duo är nu tillgänglig i Indien via 250 HK Butiker Världen över 25 städer, bortsett från den officiella HP online store, Amazon, Flipkart, Tillit, Croma, och Vijay Försäljning.

HP Chromebook har x360

De två nya HP Chromebook x360 varianter är identiska när det gäller intern hårdvara, med undantag för deras display storlek. Både bärbara datorer har en metallisk bygga med en blästrad yta, har en bakgrundsbelyst tangentbord, och kommer i Keramik Vit och Natur Silver färg alternativ. The12-tums Chromebook x360 rymmer en 12-tums HD+ – skärm med tunna ramar och 3:2 kontrast., samtidigt som dess större syskon rymmer en 14-tumsskärm med liknande attribut.

Talar om den inre hårdvara, HP Chromebook x360 drivs av Intel N4000 processor klockad till upp till 2,6 GHz. Den har två USB-Typ-C-portar och erbjuder 64GB SSD-lagring. Det finns också en microSD-kortplats som kan ytterligare bidra till att utöka lagring av 256GB. Dessutom, HP erbjuder också 100 gb Google Ett moln lagringsutrymme för ett år. HP Chromebook x360 par har en fläktlös design och erbjuder bekvämligheten av röst-aktiverade Google Assistent också.