Realme C2 Uppdateringen Ger November Security Patch, Fix för Touch Lyhördhet Fråga

0
86

Realme C2 har börjat ta emot sina December 2019 OTA-uppdatering i Indien, och det ger oss längs November security patch bland andra förändringar. De senaste uppdatering med versionsnummer RMX1941EX_11_A.20 levererar även en fix för en touch fråga på telefon bortsett från Android security patch. Den här uppdateringen gäller för mer än en månad efter smartphone fått den tidigare versionen av programvaran. Den senaste uppdateringen av företaget förde oktober 2019 Android security patch samt Mörka Läget, och en uppdaterad laddning animation inställning för telefonen.

Realme meddelade i sitt forum inlägg att uppdatera för Realme C2 kommer att ha en stegvis utbyggnad för att säkerställa stabiliteten. Det kommer att bli tillgängliga för ett begränsat antal användare, i början, för att säkerställa att det inte finns några kritiska buggar. En omfattande utbyggnaden kommer att starta i några dagar om inget fel hittas. Som vi nämnde, den Realme C2 December 2019 OTA-uppdatering tar November security patch liksom en fix för en touch lyhördhet fråga.

Under tiden, Oppo har presenterat sin nya anpassad hud ColorOS 7 baserat på Android-10 i Indien. Realme smartphones kommer också att få en mer anpassad version av ColorOS 7, på grund av i första kvartalet av år 2020. Enligt den färdplan som framgår av Realme, Realme C2 kommer att få sin ColorOS 7 uppdatera någon gång under Q3 2020.

Realme C2 specifikationer

Att minnas, Realme C2 lanserades i Indien i April i år kör ColorOS 6.0 bygger på Android 9.0 Paj. Det har en 6,1-tums HD+ dewdrop display med en upplösning på 1520 x 720 pixlar. Realme C2 drivs av drivs av en 2,0 GHz octa-core MediaTek Helio P22 SoC med upp till 3 gb RAM-minne. I form av kameror, telefonen sport en 13-megapixel bakre kamera tillsammans med en sekundär 2-megapixel sensor bak. Den har också en 5-megapixel kamera på framsidan.