Realme U1, Realme C1, Realme 1, och Realme 2 Kommer Inte att Få Android-10 Uppdatering i Indien, som Företaget Säger

0
91

Realme avslöjade nyligen Android-10 uppdatera färdplan för sina telefoner, med planer på att påbörja utrullningen startar i januari nästa år. Medan Realme X2 Pro uppdatering tidslinje Mars höjde några ögonbryn – eftersom flaggskeppet telefon lanserades tidigare denna månad och bör helst vara först i raden att få Android-10 update – finns det några försummelser från företagets Android-10 utgivningsplan som kommer att svika en hel del Realme äldre kunder. Realme har gjort det klart att Realme 1, Realme U1, Realme C1 och Realme 2 kommer inte att få Android-10 uppdatering.

Medan du svarar på användare post krävande integration av äldre Realme telefonerna i Android-10 färdplan, den Realme Indien stöd kanal nämnas att Realme 1, Realme U1, Realme C1, och Realme 2 kommer inte att få Android-10-baserad ColorOS 7 uppdatering i Indien. Posten lämnar inte utrymme för någon ytterligare spekulationer och bekräftar att nämnda Realme telefoner kommer att vara fast på Android-Paj.

Alla fyra Realme telefoner som nämns ovan lanserades som kör Android Oreo förra året. Medan Realme 1 presenterades redan i Maj, den Realme 2, Realme U1, och Realme C1 lanserades under andra halvåret 2018. Alla fyra av dem har fått den utlovade Android Paj uppdatera i tid, men kommer att gå miste om Android-10 uppdatering.

Realme 1, Realme U1, Realme C1, och Realme 2 användare kommer inte bara rue bristen på nya Android-10 funktioner, men kommer också att gå miste om nära-stock Android upplevelse som Realme har lovat för ColorOS 7 som körs på telefonen. Förutom de estetiska makeover, ColorOS 7 kommer också att få jämnare spelupplevelse, bättre RAM förvaltning, djupare anpassning, alternativ, system-wide mörka läget, och mycket mer.