Xiaomi Mi Titta på Får Första Uppdateringen Efter Lanseringen, Får iOS-App, Fix för Frysning Problem, Mer

0
331

Xiaomi Mi Titta har fått sin första OTA-uppdatering efter att den lanserades förra månaden. Uppdateringen kommer att rullas ut mellan den 3 och 5 under som alla användare kommer att få det. Xiaomi har meddelat korrigeringar och förändringar uppdateringen medför. För att få uppdateringen, gå att Titta på Inställningar > System > Om > System Update och vänta medan uppdateringen kontrolleras för. Om din enhet har fått det, uppdateringen kommer att laddas ner automatiskt.

Xiaomi Mi Titta på uppdatering

Uppdatering med versionsnummer XM037 rekommenderas att laddas ner med hjälp av en Wi-Fi-anslutning. Bluetooth-anslutning av Xiaomi Klocka ska vara avstängd och det kan även sättas på laddning om det är mindre än 50% laddning kvar.

Xiaomi har också fört flera andra funktioner och fixar tillsammans med uppdateringen. Enligt MyDrivers, företaget har lagt till stöd för iOS för Xiaomi Mi Titta på genom att lansera Xiaomi Bära app för iOS för att ge en bättre upplevelse för iPhone-användare. Tidigare, Xiaomi Bära app var endast tillgänglig för Android-användare. Bland annat uppdateringar, Xiaomi har optimerat titta frysa fråga efter Xiaomi Titta på är ihopkopplade med telefonen för första gången. Ansökan marknaden, titta på marknaden för surfning, nedladdning erfarenhet har också optimerats. När du laddar ned appar i urtavlan/ app store, Wi-Fi kan användas för snabbare nedladdning.

Xiaomi har också fixat ett problem där Mi Titta används för att ta emot app anmälan trots att de redan har fått den anmälan som avses i Xiaomi Bära app. Också, Sogou inmatningsmetod har lagt till handledning för att vägleda användarna om hur man byter ingång metoder. Slutligen, frågan om Xiaomi information om vädret inte få uppdateras var också fast.

Xiaomi Mi Titta specifikationer

Att minnas, Xiaomi Mi Titta på avslöjades i November tillsammans med den nya Mi CC9 Pro och Mi TV-5-serie i Kina. Xiaomi Watch funktioner en 1.78-tums AMOLED display. Den drivs av en Qualcomm Snapdragon Bära 3100 SoC och stöd för dual-SIM-anslutning via framtaget. Det smartwatch också stöd för Wi-Fi-anslutning, Bluetooth, NFC-stöd, och rymmer en 570mAh batteri.