Xiaomi Presenterar 3-i-1 Ficklampa, Lampa, Power Bank Med 2,600 mAh Batteri

0
93

Xiaomi har lanserat en unik multifunktionell enhet i Kina som kan användas som en ficklampa, en lampa liksom en power bank. Den här kompakta enheten har en 2,600 mAh litium-jon-batteri som kan användas för flera ändamål. Kallas “Natuo Multifunktion Induktion Ficklampa’ (via Google Translate), det är noterat på Xiaomi Youpin webbplats där det är tillgängligt för CNY 119 (ungefär Rs. 1,200). Det 3-i-1-enhet som biträds av en dubbel foto sensor som hjälper till att döma omgivande ljus i dess omgivning och samtidigt används som en lampa. Den har även en sensor som kan detektera mänsklig närvaro i dess närhet. Det gör att lampan lyser när någon är i närheten och avstängning när ingen är där. Sensorn har 120-graders bildvinkel som kan detektera mänsklig närvaro från så långt som 3 meter.

flashlight xiaomi full Xiaomi

Xiaomi multifunktionella enheten kan användas som en ficklampa
Foto: Xiaomi Youpin

Enheten och dess användning har beskrivits av Xiaomi i den officiella bilder. Det är en mångsidig lampa som kan användas på olika sätt. Det kan användas som en lampa som monteras på vägg och kan enkelt användas som en bordslampa. Du kan också använda den som en ficklampa. Det kan också förvandlas till ett power bank om det behövs. Som nämnts ovan har enheten fått med hjälp av sensorer som kan detektera mänsklig närvaro och även domare omgivande ljus.

power bank xiaomi Xiaomi

Xiaomi är enheten kan också förvandlas till ett power bank för att få den smartphone som går igen
Foto: Xiaomi Youpin

Som nämnts ovan, den finns i Kina på Xiaomi Youpin webbplats för CNY 119. Det finns dock ingen information just nu på tillgänglighet antingen globalt eller i Indien. Framför allt, Xiaomi lanserat sin nya Mi Smart LED skrivbordslampa 1S i Indien förra veckan. Lampan levereras med ljusstyrka (2600-5000K) och färg temperatur kontroll. Det kan styras via en app, och har tvärfunktionella stöd i hela Amazon Alexa, Google Assistent, och Apple HomeKit. Noteringen var första fläckig fläckig av ITHome.